.

DVTEL Smart Sensor Пяна за Миене на ръце Акумулаторна Начало Захранващи сапун без натискане Кухня Хотел Пенопластовый Опаковка Сапун е Подходящ за Баня (Цвят: розов)

DVTEL Smart Sensor Пяна за Миене на ръце Акумулаторна Начало Захранващи сапун без натискане Кухня Хотел Пенопластовый Опаковка

BGN 26.59

Сума
Налично за поръчка

* [Безконтактен опаковка сапун]Този ръчен опаковка сапун е направен от здрав ABS-пластмаса, която гарантира трайност и лекота на използване.Този стенен монтаж опаковка осигурява значително по-добра хигиена на ръцете и ги поддържа чисти, за нищо не ги докосва. * [Удобен и акумулаторна батерия].Този автоматичен опаковка сапун е оборудван с USB кабел за зареждане.Не е необходимо да се замени батерията.По-удобен и екологично чист.При пълно зареждане може да са достатъчни, за 20 000 обичаи и повече (пълно зареждане отнема 1-2 часа). * [Безконтактно и автоматично.Опаковка пенящегося сапун е снабден с чувствителен сензор за движение, просто сложете ръка под област на действие на сензор и сензор за откриване на ръката на разстояние 2 сантиметра. * [Идеална за течни и вливат в гел, сапун за ръце.Този продукт е подходящ за повечето марки течен сапун, сапун за ръце, сапун за кухненски съдове за готвене, лосиони и т. * [Безконтактен опаковка сапун].Този ръчен опаковка сапун е направен от здрав ABS-пластмаса, която гарантира трайност и лекота на използване.Този стенен монтаж опаковка осигурява значително по-добра хигиена на ръцете и ги поддържа чисти, за нищо не ги докосва. * [Удобен и акумулаторна батерия].Този автоматичен опаковка сапун е оборудван с USB кабел за зареждане.Не е необходимо да се замени батерията.По-удобен и екологично чист.При пълно зареждане може да са достатъчни, за 20 000 обичаи и повече (пълно зареждане отнема 1-2 часа). * [Безконтактно и автоматично.Опаковка пенящегося сапун е снабден с чувствителен сензор за движение, просто сложете ръка под област на действие на сензор и сензор за откриване на ръката на разстояние 2 сантиметра. * [Идеална за течни и вливат в гел, сапун за ръце.Този продукт е подходящ за повечето марки течен сапун, сапун за ръце, сапун за кухненски съдове за готвене, лосиони и т. ★ Моля, разберете, че поради различни методи за измерване при нормални обстоятелства ще бъде допусната грешка в 1-2 виж★Ние искаме да ви е приятно пазаруване ★ Моля, бъдете търпеливи в процеса на доставка, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.★Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

Декларирани характеристики