.

Електрически Адаптер за Заклепочного Пистолет, Тренировка от Легирана Стомана с Висока Твърдост, Електрически Адаптер За Заклепочного Тренировки, Клепальный Вст?

Електрически Адаптер за Заклепочного Пистолет, Тренировка от Легирана Стомана с Висока Твърдост, Електрически Адаптер За

BGN 13.19

Сума
Налично за поръчка

[Висока твърдост] Адаптер за електрически заклепочного пистолет изцяло е изработен от ковано метал и има висока работна издръжливостФалшиви корона пистолет от легирана стомана се отличава с висока твърдост, спестявайки време и усилия. [Спестявания на труда] Адаптер за заклепочного пистолет е с вертикална дръжка с противоскользящими линии, лесен за работа, може да се използва за адаптера за заклепочного пистолет. [Бърза скорост] Лесно се плъзне на ноктите, на бърза скорост и по-висока ефективност, дизайн на анастомоза от три ноктите за нокти с драскотини на 360 градуса, занитване гладка, без чеп, трехкомпонентная структура, която лесно се вмъкне. Списък [опаковки] 1 х Адаптер за пистолет-нитове, 1 х Гаечен ключ, 1 х писалка, 4 х корона за занитване, 3 х скоба. [Лекота на инсталиране на] Преходен винт с шестоъгълни глави свързан с электродрели, бързо се трансформира в електрически пистолет за занитване, лесен за инсталиране. [Висока твърдост] Адаптер за електрически заклепочного пистолет изцяло е изработен от ковано метал и има висока работна издръжливост.Фалшиви корона пистолет от легирана стомана се отличава с висока твърдост, спестявайки време и усилия. [Спестявания на труда] Адаптер за заклепочного пистолет е с вертикална дръжка с противоскользящими линии, лесен за работа, може да се използва за адаптера за заклепочного пистолет. [Бърза скорост] Лесно се плъзне на ноктите, на бърза скорост и по-висока ефективност, дизайн на анастомоза от три ноктите за нокти с драскотини на 360 градуса, занитване гладка, без чеп, трехкомпонентная структура, която лесно се вмъкне. Списък [опаковки] 1 х Адаптер за пистолет-нитове, 1 х Гаечен ключ, 1 х писалка, 4 х корона за занитване, 3 х скоба. [Лекота на инсталиране на] Преходен винт с шестоъгълни глави свързан с электродрели, бързо се трансформира в електрически пистолет за занитване, лесен за инсталиране.Параметри : Тип на продукта : Адаптер за пистолет-нитове Материал : Легированная стомана Размер : Адаптер за пистолет-нит : приблизително 173x35 мм / 6,8 x 1,4 инча Ключ : Приблизително 149x35 мм /5,9 х 1,4 инча Дръжка : около 123x26 мм / 4,8 x 1 инч Махнете капака в долната част на дръжката Приложение : използват се за адаптер за пистолет-нитове Осъществяване списък : 1 х Адаптер за пистолет-нитове 1 х ключ 1 х писалка 4 х заклепочная корона 3 х скоба Забележка : Ръчно измерване, поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Item Type:
Rivet Gun Adapter 
Material:
Alloy steel
Size:
 
Rivet Gun Adapter:
Approx. 173 x 35mm / 6.8 x 1.4in
Wrench:
Approx. 149 x 35mm / 5.9 x 1.4in
Handle:
Approx. 123 x 26mm / 4.8 x 1in
Remove the cover at the bottom of the handle:
Application:
Used for rivet gun adapter
Package List:
1 x Rivet Gun Adapter :
1 x Wrench :
1 x Handle :
4 x Rivet Head :
3 x Clip :
Note:
Manual measurement, due to manual measurement, please allow 1-3mm error. Thanks for your understanding: