.

Стенно огледало за грим ROWITA 8,5 с led осветление, Двустранно Увеличително огледало за тоалетка маса, завъртащо се на 360 ° и Нарастващото Огледалото за бръснене, зарежд?

Стенно огледало за грим ROWITA 8,5 с led осветление, Двустранно Увеличително огледало за тоалетка маса, завъртащо се на 360

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Огледала за грим 【Двустранно увеличително огледало за тоалетка маса】-8-инчов стенно огледало за грим и 1 X/3 X/5 X/7 X/10 X двустранно, широкоъгълен преглед, идеален размер и пропорция, позволяват да се види ясно чертите на лицето си. идеален за бръснене, настройка на контактни лещи, за нанасяне на грим, епилация и други хигиенни дейности. 【Energy saving led лампа】-Той е трехцветную подсветка, вградена 21 регламентирана осветяване, можете да смените режима, включително /затваряне на бутон, което ви позволява да направите грим в тъмни или слабо осветени места.Двупосочен гъвкава ливъридж, не ржавеющий, антикоррозийный и издръжлив. 【Сгъваем дизайн със завъртане на 360 ° 】-Няколко панти стенни огледала за грим може да се върти на 360 градуса, а гъвкавата дръжка може свободно да отиваме все по-далеч, така че можете да настроите огледалото на подходящ ъгъл на видимост и разстояние, което ще ви позволи свободно да направя грим, бръснене, чесане на косата и т. 【USB зареждане】-Това е лесно огледало може да се зарежда с помощта на USB зареждане, което осигурява по-голям комфорт при нанасянето на грим.Подходящ за спални, баня, тоалетна масичка, хотел и спа салони.

Декларирани характеристики