.

BN-LINK Smart Power Strip с бързо зарядно устройство, USB C мощност 30 W, защита от пренапрежение с индивидуално управление, Работи с Алекса Google Home, Настолна зарядно устройство с у?

BN-LINK Smart Power Strip с бързо зарядно устройство, USB C мощност 30 W, защита от пренапрежение с индивидуално управление,

BGN 17.39

Сума
Налично за поръчка

【Бързо и интелигентно зареждане】 захранване с 3 USB осигурява максимален кабел за зареждане ток е 30 W, в един USB порт C едновременно, а максималният кабел за зареждане на ток е от 18 Вата в един порт USB A едновременно и обща мощност 5 / 3 А в няколко пристанищаБлагодарение на технологията на интелектуална зареждане на това зарядно устройство може автоматично да определи вашите устройства и да се стреми към възможно най-голяма скорост на зареждане. 【3 Умни контакти с индивидуално управление】 3 умни контакти с индивидуално управление позволяват управление на свързаните устройства от всяко място с помощта на приложението BN-LINK Smart app.И вие може да използвате гласови команди, с помощта на Alexa, Google Assistant, за да ги управлява. 【Удобен и преносим】 удлинительный кабел с дължина 6 метра, прави я по-еластична, осигурява лесен достъп на трудно достъпните места и дава възможност за лесно прехвърляне портативен панел храна на други места, където се нуждаете от контакта или USB-порт за зареждане. Компактен и лек, лесен за носене и той е най-подходящ за пътуване. 【Мультизащитная защита】 Сертификати ETL.Този захранващ блок е снабден с защита от претоварване, късо съединение, претоварване по протичането на ток, пренапрежение и прегряване.Защита на околната среда и пожароустойчивост на корпуса на КОМПЮТРИ с антипиреном при температура 1382℉ го правят по-издръжлив и удължават срока на експлоатация. 【Сертификат и гаранция】удължителен кабел usb power strip е оценен на 125 VAC, 10 A, 60 Hz, 1250 W. Сертифицирани ETL.Само за вътрешна употреба.Имаме гаранцията от 15 месеца, и нашата приятелска услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашата кореспонденция в рамките на 24 часа. 【Бързо и интелигентно зареждане】 захранване с 3 USB осигурява максимален кабел за зареждане ток е 30 W, в един USB порт C едновременно, а максималният кабел за зареждане на ток е от 18 Вата в един порт USB A едновременно и обща мощност 5 / 3 А в няколко пристанища.Благодарение на технологията на интелектуална зареждане на това зарядно устройство може автоматично да определи вашите устройства и да се стреми към възможно най-голяма скорост на зареждане. 【3 Умни контакти с индивидуално управление】 3 умни контакти с индивидуално управление позволяват управление на свързаните устройства от всяко място с помощта на приложението BN-LINK Smart app.

Декларирани характеристики