.

Homoyoyo 12 Бр. Декорация на Дома, Непринуден Декор Декор на масата за Хранене Титуляр за Салфетки за Маса Ретро Интериор Държач за Кърпички от Дървени Мъниста Пръстени ?

Homoyoyo 12 Бр. Декорация на Дома, Непринуден Декор Декор на масата за Хранене Титуляр за Салфетки за Маса Ретро Интериор

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Декорация ЗА МАСАТА В ТРАПЕЗАРИЯТА - един вид сънливи хармония за вашата вечеряБРОЕНИЦА от АХАТ - Този дизайнерски пръстени за салфетки от дървени мъниста лесно и естествено.Венец ЗА МАСАТА - Държач за кърпички в селски стил съчетава добре с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък.ПРЪСТЕНИ ЗА вечеря САЛФЕТКИ - добре се съчетават с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък.Пръстени за празнични салфетки.БИЖУТА от ДЪРВЕНИ МЪНИСТА - добре се съчетават с врата, прозорци, градина, тераса, спалня и така нататък.Декорация ЗА МАСАТА В ТРАПЕЗАРИЯТА - един вид сънливи хармония за вашата вечеря.БРОЕНИЦА от АХАТ - Този дизайнерски пръстени за салфетки от дървени мъниста лесно и естествено.Венец ЗА МАСАТА - Държач за кърпички в селски стил съчетава добре с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък.ПРЪСТЕНИ ЗА вечеря САЛФЕТКИ - добре се съчетават с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък.Пръстени за празнични салфетки.БИЖУТА от ДЪРВЕНИ МЪНИСТА - добре се съчетават с врата, прозорци, градина, тераса, спалня и така нататък.Пакетът включва 12 x пръстени за салфетки Характеристики - Цвят : Бежово агатовые броеници. - Размер : 16x2x1,5 см / 6,3x0,79x0,59 инча коледа пръстен за салфетки за мъниста. - Материал : Дърво, Модерен Пръстен за салфетки. - Това може да бъде за декорация на дома украса за дома. - Лесно е да почистите за използване дървени мъниста, висящи на стената. - Добре се съчетава с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък в селски стил. - един вид сънливи хармония за вашия вечеря в селски стил кънтри. - Дизайн пръстени за салфетки от дървени мъниста представлява прости и естествени катарами за салфетки, които са ръчно изработени.Информация за стоки, Кристален венец Перфектния размер позволява де, натоварване на вашето бижу. ретро начало декор е подходящо за детски рожден ден, сватбена украса, на детската душа, за декорация на дома, можете също така да се направи нещо със собствените си ръце, панделки за столове. декор маса в селски стил Е прост, но красив пръстен за салфетки ще се превърне в идеалното допълнение за декорация на вашия дом.

Декларирани характеристики