.

TOYANDONA 2 бр. Скъпа Кутия За Сухо Мляко, Опаковка, Контейнер за Закуски, Контейнер за Пътуване, Детска Кутия за Закуски, Контейнери за Закуски за Бебета, Силикагел, Делф?

TOYANDONA 2 бр. Скъпа Кутия За Сухо Мляко, Опаковка, Контейнер за Закуски, Контейнер за Пътуване, Детска Кутия за Закуски,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

пластмаса, силиконКонтейнер за закуски : Съхранявайте кутията и херметически запечатани, осигуряване на свежестта на продуктите си и като им намокряне и протухание.Контейнер за закуски за пътуване : Кутия е подходяща за съхранение на определено количество сухо мляко и други хранителни продукти, като снаксове, бонбони и много други.Контейнери за детски закуски : двуслойни, с черпаком, прости и удобоваримые в употреба, ще ви предостави повече удобство.Контейнер-опаковка : В този контейнер може да се съхранява на сухо мляко за вашето дете по време на пътуване или на други дейности на открито.Контейнер за закуски : преносим и лек, лесен за носене и съхранение, можете да го носите при пътуване на открито.Пратката включва 2 x титуляр за мляко 2 x Характеристики - Цвят : лилаво-розово титуляр за мляко с Размер : 12,50 X9,50 X10,50 см /4,91 X3,73 X4 кутия за детски закуски. -Материал : полипропилен, силикон титуляр за бебешка храна - Дръж си кутия запечатан и херметически, осигуряване на свежестта на продуктите си и като им намокряне и обезобразяване мляко титуляр за съхранение. - Автомобилът е предназначен за съхранение на определено количество мляко и други хранителни продукти, като снаксове, бонбони и други съдове за закуски за бебета. - Държач за съхранение на мляко - това е един прекрасен, красив и практичен за използване и лесен за переноске калъф за бебешка храна. - В този контейнер може да се съхранява мляко за вашето дете по време на пътуване или на други дейности на открито. - С дизайн молец, двуслойни дизайн, лесен и удобен за използване, ще ви донесе по-голямо удобство в кутията за мляко с лъжичка.Информация за стоки Пътен контейнер Тази кутия за бебешка храна ще задоволи вашите нужди за съхранение на мляко или бебешка храна.контейнер за закуски Преносим и практичен, също така той може да ви бъде отличен помощник по време на пътуване, полезен и прекрасен, уникален дизайн на външния вид на crowns, красив и практичен за вас.

Декларирани характеристики