.

Homoyoyo 12 бр. За Възрастни, Преносим, Растягивающийся, Найлонов, Детски, Сив, Bento, Лесна Фиксация, Вечеря, Пикник, Практично Пътуване, Лека Верига за Аксесоари, Каишка, Цв?

Homoyoyo 12 бр. За Възрастни, Преносим, Растягивающийся, Найлонов, Детски, Сив, Bento, Лесна Фиксация, Вечеря, Пикник, Практично

BGN 43.79

Сума
Налично за поръчка

BENTO BOX BAND - те са малки и портативни, а за съхранение няма да отнеме твърде много мястоВЪЖЕТА за БЭНТО кутии - заключване на въжета за бэнто кутии Тези продукти са с гладка повърхност, тънка работа и е чудесен материал за безопасна употреба.ПРОСТИ бретельки - ефектен, просто избора на цвят, отговарящи на вашите нужди в красотата, които ви позволяват да ги пропуснат.ВЪЖЕТА ПРЕМИУМ клас- Заключване на въжета за кутии за бэнто Высокоэластичный дизайн, здраво закрепени и да не ви позволяват лесно да падне, еластична, гъвкава обтегач, подходящ за лъжички и пръчици за хранене с различни размери.УПЛЪТНИТЕЛЕН КАИШКА за BENTO - Заключване колани за кутии за bento Тези продукти са изработени от висококачествени материали, безопасни и не вредят при използване и съхранение на продукти.BENTO BOX BAND - те са малки и портативни, а за съхранение няма да отнеме твърде много място.ВЪЖЕТА за БЭНТО кутии - заключване на въжета за бэнто кутии Тези продукти са с гладка повърхност, тънка работа и е чудесен материал за безопасна употреба.ПРОСТИ бретельки - ефектен, просто избора на цвят, отговарящи на вашите нужди в красотата, които ви позволяват да ги пропуснат.ВЪЖЕТА ПРЕМИУМ клас- Заключване на въжета за кутии за бэнто Высокоэластичный дизайн, здраво закрепени и да не ви позволяват лесно да падне, еластична, гъвкава обтегач, подходящ за лъжички и пръчици за хранене с различни размери.УПЛЪТНИТЕЛЕН КАИШКА за BENTO - Заключване колани за кутии за bento Тези продукти са изработени от висококачествени материали, безопасни и не вредят при използване и съхранение на продукти.Комплектът включва 6 x ремъците Характеристики - Има прости цветове, и простата цветова система, която отговаря на вашите естетически нужди. - Висока еластичност и стягане на ремъците кутии за бэнто улесняват тяхното извличане и преместване. - Нашите колани имат ергономичен дизайн, който ги прави лесни и удобни за изчакване. - Материал : найлон - Цвят : сив - Те са малки и портативни, а за съхранение няма да отнеме твърде много място. - Ефективен, лесен за получаване цвят, отговарящ на вашите нужди красота, ще ви позволи да се отървете от тях. - Размер : около 30,00 X3,30 X0,80 см / 11,79 X1,30 X0,31 инча Информация за продукта уплътнителен каишка за бэнто Това заключване колани за бэнто кутии, изработени от висококачествен материал, те се характеризират с висока еластичност, което позволява използването им в широк асортимент.

Декларирани характеристики