.

8 бр., Bag-държач за прибори за хранене от филц с Великден Заек, Великденски Декорации за дома партита, Калъф за ножове и Вилици, Аксесоари за Съдове, Чанта-Калъф за при?

8 бр., Bag-държач за прибори за хранене от филц с Великден Заек, Великденски Декорации за дома партита, Калъф за ножове

BGN 53.76

Сума
Налично за поръчка

【Чанта за прибори с държач за великден ястия с заешко】 е Изпълнена в стил заек и великденски елементиЯрки цветове, Декорация на Вашата купа С помощта на Тези Прекрасни каботажните, могат Лесно да се засили Атмосферата на празнични партита. 【Уникален дизайн заек】 Всеки притежател за заек е от памук конска опашка и се отваря отгоре за лесен достъп до вашия съд.Украса за празничната маса ще добави цветове на Вашето Пасхалната трапеза. 【Премиум качество】 Плат от високо качество, супер удобен на пипане.Лесно се мие и суши. 【Широко приложима】 Подходящ за великден съдове, великденския заек, на притежателя на съдове, си официална вечеря, празник, церемония, семейната трапеза, коледната партита, тържества на фестивала, бала-селското стопанство и т. 【Перфектен подарък за Великден】 Сладко чанта за прибори за хранене - чудесен подарък за Великден и Нова година, както и идеална украса за великден вечеря.Това също е много практично за изпращане на приятели!Те ще станат Идеални удобства за Нашия Великден партита.Параметри : Име : Калъф за прибори със заек Материал : Филц Модел : Мультяшные животни, плътен цвят, в грах Цвят : лилаво, розово, синьо, жълто, многоцветен Размер : 15 * 8,5 cm Повод : Сватба и годеж, Богоявление, Денят на Св. Патрик, Великото събитие, пенсиониране, разкриване на пол, на рожден Ден, преместване, Ден за защита на децата, Първи април, отново в училище, китайската Нова година, Ден на Земята, Ден на бащата, Ден на благодарността, парти, Коледа, Свети Валентин, сватба, Хелоуин, Великден, Нова година, абитуриентски бал, годишнина, Ден на майката на Помещение включва : 8 бр. прибори от филц със заек Забележка за чантата : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване на размера на изделия може да има грешка 1-3 мм, благодаря за разбирането.

Декларирани характеристики

Name:
Rabbit cutlery cover
Material:
Felt
Pattern:
 Cartoon animal,Solid Color,Dot
Color:
Purple, Pink, Blue, Yellow, Mixcolor
Size:
15*8.5cm
Occasion:
 Wedding & Engagement,Christening & Baptism,St Patrick's Day,Grand Event,Retirement,Gender Reveal,Birthday Party,House Moving,Children's Day,April Fool's Day,Back To School,Chinese New Year,Earth Day,Father's Day,Thanksgiving,Party,Christmas,Valentine's Day,Wedding,Halloween,Easter,New Year,Graduation,Anniversary,Mother's Day
Package Includes:
8pcs Bunny Felt Cutlery Bag:
Notice:
1.Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture.:
2.Due to manual measurement, the product size may have an error of 1-3mm, thank you for your understanding.:
  :