.

КЛАСИРАНЕ: за многократна употреба респиратор за защита от прах Strong-AX, Многократно Стандартен Респиратор със сменяеми детайли за боядисване, машинно полиране, зав?

КЛАСИРАНЕ: за многократна употреба респиратор за защита от прах Strong-AX, Многократно Стандартен Респиратор със сменяеми детайли

BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

【Удобно уплътнение】Прахоустойчив респиратор е изработен от висококачествена гума, която е много подходяща за лице, а вредните газове и опаковки не могат да влязат вътре респираторХипоалергичен, издръжлив, лесен за моющийся, мека текстура осигурява удобно носене.Сетчатое лента за глава на този полнолицевого на респиратор също така може да защити главата си и косата, ефективно намаляване на напрежението при носене и да се гарантира добра пропускливост. 【Лесно да диша】В респираторе се използва двойна система за филтриране, за да се намали съпротивлението на дишане.Той се провежда серия от лабораторни тестове, за да се гарантира вашето качество и безопасност.За вашата безопасност, в зависимост от условията на работа, трябва да изберете правилния мастилницата, което предотвратява попадането на отровни газове. 【Широк спектър от приложения】 Препоръчва се за : изграждане и оборудване, химическата, почистване, химически пръски химикали, скалывания, долбления, почистване, работа на фурната, шлифоване, лабораторна обработка, механична обработка, боядисване, заливане / леене, шлифоване, рязане, защита от uv, заваряване и т. (Нов продукт може да има миризма на гума, който може да се елиминира чрез отваряне на опаковката и проветрив). 【Услуга отговарят на нуждите на】 Опаковка на продукта включва : 1x прахоустойчив респиратор, 2x филтърен памук ((Един идва заедно с респиратор, друг -подарък)).Ние се стремим към това, че сте били доволни на 100% .Ако установите, че продуктът е повреден, моля, незабавно се свържете с нас.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас. Високо ефективно филтриране. Многослоен филтър.За многократна употреба.

Декларирани характеристики