.

YTAIATY COB Ключодържатели-Фенери, 800 лумена Ярък Акумулаторна батерия с работно лампа, 6 режима на осветяване на Преносим Малък led Ключодържател-фенерче, Водоустойчиви ?

YTAIATY COB Ключодържатели-Фенери, 800 лумена Ярък Акумулаторна батерия с работно лампа, 6 режима на осветяване на Преносим

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

☀ [Малка лампа за ключодържател] : Размер на прожектори за ключодържател е 26 "* 1,8" * 0,8", тегло - 40 г. Е сравнително малък ключодържател, мини-ключодържател има карабинер, който можете лесно да прикачите към ринга на ключа или чантата, походный фенер компактен дизайн, който се побира в джоба си и е идеален за активна почивка и къмпинг. ☀ [6 режима на осветяване и за зареждане чрез USB] : Джобна лампа има 6 режима на осветлението (бяла светлина, бяла светлина ниска яркост, топло светило, топло светило ниска яркост, червено, лампа, мигаща червена лампа).Той използва технологията COB light source за да се осигури ярка светлина с широк ъгъл на видимост и може да се използва за около 2 часа при максимална яркост.С помощта на кабел за зареждане Type-C, можете да лесно да следи състоянието на захранване на задния панел. Забележка : не гледайте директно в показател COB! !. ☀ [Висока яркост и IPX4 водоустойчив] : ключодържател може да излъчва 800 лумена светлина, а най-нататъшно разстояние облъчване е около 150 метра, което ви позволява лесно да осветява цялата стая.Изработен от алуминиева сплав и пластмаса, той е водонепроницаемостью IPX4, така ще можете с увереност да го използвате, ако на улицата и внезапно започва да вали, или ако имате мокри или вспотевшие ръце.Идеален за осветяване на снимки, работа, къмпинг, нощен риболов, проучване на пещерата, прекъсване на електрозахранването и т. ☀ [Мултифункционална лампа на магнити] : Благодарение на вграден силен магнитам в задната част на малък led лампа може да са надеждно прикрепени към метални предмети, което е удобно за освобождаване на ръцете по време на работа, а сгъване на 180 ° дръжка ви позволява да инсталирате лампа под различни ъгли или назначени на определени места.Той също така изпълнява функцията на отварачки за бутилки устройство, той също може да бъде функция на отварачки за бутилки, която е много подходяща за къмпинг или партита. ☀ [Гаранция] : Ние осигуряваме отлично обслужване на клиентите, с цел 100% -ной удовлетвореността на клиентите.Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас чрез, ние предлагаме услуги по осигуряване на качеството в рамките на 6 месеца.Какво получавате : 1x работни лампи COB, 1 x usb кабел, 24-часово обслужване на групи за подкрепа.Натиснете 1 път : бяла светлина с висока яркост.

Декларирани характеристики