.

hdfhhsasaoi Тава за управление на Училищен Нощни Окачен Кутия За Съхранение на Канцеларски материали, Офис консумативи Тенис на Информационен държач за инструменти за ?

hdfhhsasaoi Тава за управление на Училищен Нощни Окачен Кутия За Съхранение на Канцеларски материали, Офис консумативи Тенис

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Отворена мультирешетка голям капацитет, че е лесно приемат; Аксесоари за масата за събиране на окото са с прост и елегантен индустриален вид и солидна конструкция от метален материал, устойчива на ръжда, влагозащите, прах; Долна рамка, висока, здрава и добра, здрава и трайна 【Многофункционален висящ органайзер】 Разделени от отделения за съхранение на всички ваши канцеларски материали, телбод, химикалки, ножици, дистанционно управление, мобилен телефон и други канцеларски материали. 【Идеалното съхранение на масата】 аксесоари за сбирка маси са с прост и елегантен индустриален вид, позволяват да се запази всичко в съзнанието и като цяло кажете сбогом на бюрото, в трапезарията или на студентски квартири, най-добрият избор за училищни принадлежности, осигуряват на ученика опрятную среда и спестяване на място. 【Красив настолен органайзер】 Стилен дизайн, много видове на перфектния цвят за избор в зависимост от вашите различни изисквания.и това е най-добрият подарък за учениците и приятелите. 【портативен размер】 W30 * H15* D10см.Тя побира 15 килограма. 【Високо качество】 Отворена мультирешетка голям капацитет, че е лесно приемат; Аксесоари за масата за събиране на окото са с прост и елегантен индустриален вид и солидна конструкция от метален материал, устойчива на ръжда, влагозащите, прах; Долна рамка, висока, здрава и добра, здрава и трайна. 【Многофункционален висящ органайзер】 Разделени от отделения за съхранение на всички ваши канцеларски материали, телбод, химикалки, ножици, дистанционно управление, мобилен телефон и други канцеларски материали. 【Идеалното съхранение на масата】 аксесоари за сбирка маси са с прост и елегантен индустриален вид, позволяват да се запази всичко в съзнанието и като цяло кажете сбогом на бюрото, в трапезарията или на студентски квартири, най-добрият избор за училищни принадлежности, осигуряват на ученика опрятную среда и спестяване на място. 【Красив настолен органайзер】 Стилен дизайн, много видове на перфектния цвят за избор в зависимост от вашите различни изисквания.и това е най-добрият подарък за учениците и приятелите. 【портативен размер】 W30 * H15* D10см.Тя побира 15 килограма.Параметри : Материал : метал Размер : W30 * H15 * D10 см, с капацитет 15 кг Цвят : лилав, сив Характеристики : ① Процес на защита на околната среда ② Дизайн подложка за краката ③ Дизайн огради ④ Аксесоари за маса от колекцията на ОКОТО са с прост и елегантен индустриален вид и здрава метална конструкция.

Декларирани характеристики

Material:
metal
Size:
W30*H15*D10cm,It can hold 15 kilograms
Color:
purple,grey
Features:
①Environmental protection process :
②Foot pad design :
③Edge fence design :
④Mesh collection desk accessories have a simple and elegant industrial look and sturdy metal construction. :
⑤Additional shallow compartments for holding clips or other small supplies. Organize pens, pencils, scissors, rulers, and more. :
Notice:
Please allow 2-3% error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Package Content:
1 x Desk Organizer Pen Holder :