.

YHCDSEA Модел 3 волан/Предни багажника/Задната част на капака на багажника с логото на Стикер Икона Стикери 3 бр./компл. за fit Модел на Tesla 3 Аксесоари с Емблема (Матово чер

YHCDSEA Модел 3 волан/Предни багажника/Задната част на капака на багажника с логото на Стикер Икона Стикери 3 бр./компл.

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

【Индивидуален дизайн】 е Подходяща само за модела 3, не е подходяща за нито една модели Y 【Лесна инсталация】 Лесна инсталация, идва с лепило на гърба. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса. 【Отлично украса】 Подобри стила и външния вид на вашия автомобил. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ние се стремим да предостави на клиентите си най-добрите продукти и по-качествено обслужване.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, а ние ще направим всичко възможно, за да гарантира, че ще бъдете удовлетворени на 100% . 【Индивидуален дизайн】 е Подходяща само за модела 3, не е подходяща за нито една модели Y. 【Лесна инсталация】 Лесна инсталация, идва с лепило на гърба. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса. 【Отлично украса】 Подобри стила и външния вид на вашия автомобил. 【Гаранция за удовлетвореност】 Ние се стремим да предостави на клиентите си най-добрите продукти и по-качествено обслужване.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, а ние ще направим всичко възможно, за да гарантира, че ще бъдете удовлетворени на 100% .Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Стъпка 1 : Преди да инсталирате почистете областта на повърхността за оригинално лого, на която ще се инсталира на капака, за да премахнете всички чужди вещества, които могат да попречат на приклеиванию;.Стъпка 2 : След проверка на място за монтаж, за да се гарантира, че капакът е отправена в съответствие с желанието ви, а след това отклейте обратна посока самозалепваща лента 3 М (двустранен лента, стикер);.Стъпка 3 : След като сте поставили опаковка с логото на Tesla, използвайте чиста кърпа и силно натиснете, за да сте сигурни, че обвивка надеждно закотвени;.Стъпка 4 : След като филмът надеждно закотвени, не го пипай и не я излагайте на вода в рамките на 48 часа. Забележка : Повърхността на лепилото може леко да се затопли сешоар за по-добър ефект залепване.

Декларирани характеристики