.

ZJXHPO Подарък на майка ми Corgi Косметичка за любителите на Corgi Получавам Косметичку за любителите на Corgi козметични чанти за кучета (Corgi Makeup Bag)

ZJXHPO Подарък на майка ми Corgi Косметичка за любителите на Corgi Получавам Косметичку за любителите на Corgi козметични

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча)СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка.Материал : 100% водоустойчив материал и лен.Двустранен печат с водоустойчив покритие осигурява високо качество на изображенията, които ще останат живи при ежедневна употреба.Това е много интересен подарък.Може да се използва не само като косметичку, но и като молив случай, чанта за мобилен телефон, калъф за очила, аптечка, чанта за акварельных дръжки, чанта за инструменти за грим и т. Идеалният подарък Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т. Нашата косметичка - чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин и т., Размер : 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка.

Декларирани характеристики