.

ECYC Baby Проверка, Прозрачната Защитна лента с размер 0,79x78,74 инча, Самозалепващи Мека Защитна Лента за Брони, Предпазни Ъгли, Ръбове на Мебели за Шкафове, Маси, Кутии Пи?

ECYC Baby Проверка, Прозрачната Защитна лента с размер 0,79x78,74 инча, Самозалепващи Мека Защитна Лента за Брони, Предпазни

BGN 15.44

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : Вие получавате 1 бр прозрачна защитна лента за краища. Размер : 0,79x78,74 инча (20 мм, широчина-2 м), с дебелина : 2 мм Материал : Изработен е от висококачествен PVC материал, здрав, мек, нетоксичен и безопасен, него не е лесно да се деформира или скъса.Перфектна защита : Защитни ъгли са идеални за маси, столове и ниски лавици с остри ръбове, защита на вашето бебе от удари и надраскване.Лесна употреба : самоклеящийся, просто отклеивается и залепен, лесно се инсталира.Лесно се отстранява, когато това не е необходимо.Приложение : Меки ъглови огради могат да се използват за написването на масата, нощното шкафче, стената, навсякъде, с враждебен ъгъл или кант.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен PVC материал, здрав, мек, нетоксичен и безопасен, него не е лесно да се деформира или скъса. Идеален за маси, столове и ниски лавици с остри ръбове, защита на вашето бебе от удари и надраскване. Самоклеящийся, просто отклеивается и залепен, лесно се инсталира.Лесно се отстранява, когато това не е необходимо. Меки ъглови огради могат да се използват за написването на масата, нощното шкафче, стената, навсякъде, с враждебен ъгъл или кант.Технически характеристики : Заглавие : Прозрачната защитна лента Материал : PVC Цвят : прозрачен Размер : 0,39x39,37 инча, 0,39x78,74 инча, 0,39x118,11 инча, 0,39x157,48 инча, 0,59x39,37 инча, 0,59x78,74 инча, 0,79x39,37 инча, 0,79x78,74 инча Дебелина : 2 мм Помещение включва : 1 бр. x прозрачната защитна лента Забележки : 1. Поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението . Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно.Ние винаги ще се стремим да решите проблема си и да зарадваме нашите клиенти.ECYC е търговска марка, защитена от Закона на съединените щати за търговската марка.

Декларирани характеристики