.

Скоба за отдушник на автомобила Bling Cross, Окачване на изхода на климатика с кристали в 2 опаковки, Украса от планински Кристал за отдушник авто Дифузьор, Аксесоари за ?

Скоба за отдушник на автомобила Bling Cross, Окачване на изхода на климатика с кристали в 2 опаковки, Украса от планински

BGN 2.99

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 : Скоби за автомобилни вентилационни отвори bling кръст, изработени от висококачествен метал, пластмаса и страз, а качеството на изработка е изискана, те са трайни и издръжливи, им е лесно да се деформира и те не изчезват, те са лесни за инсталиране на отдушник на колата за украса на кола 【Стилен дизайн】 : Тези изящни автомобили вентилационните отвори са украсени с пайети bling cross, сладки и красиви, ще гламурными и ще добавят жизненост на интериора на вашия автомобил.Нещо повече, те също постепенно облекчаване на вас и създават приятно настроение.Висулки за украса на интериора на cross car създават неповторим стил, чар, мода и са подходящи за ъпгрейд на интериора на вашия автомобил. 【Лесна инсталация】 : Никакви инструменти, лепило или тренировки не е задължително, вие сте готови за монтаж само за 10 секунди.Просто отворете опаковката и ги сигурно на всеки вентиляционном отверстии, хоризонтално или вертикално, и те са готови да влязат в игра.Ако това не е необходимо, просто хванете двете страни на захващане и внимателно я извадете от отдушник.Това е незаменима украса за кола за жени!. 【Декор освежителя на въздуха】 : Нашите декоративни скоби не идват с ароматизирана стърготини.Можете да kapnut на ароматно парче от любимото ви етерично масло или аромат или се накисва в етеричното масло за известно време, преди да се използва за постигане на добри резултати.Може да се използва многократно.Това е един сладък аксесоар, а също така аксесоар за кола за момичета. подходящ за всички жени и мъже, за да придават на вашия автомобил красив стил. 【Съдържание на опаковката】 : Mailto включва : 2 декорации за въздуховода с хрустальным кръст, 2 скоба за вентилационни отвори.Нашите скоби за автомобилни вентилационните отвори са изработени от висококачествени материали, изглеждат стилно и елегантно, чудесен декор за кола, практичен автомобил подарък за вашия любим човек, семейство, приятели, приятелка, на шефовете, на колегите си. 【Висококачествени материали】 : Скоби за автомобилни вентилационни отвори bling кръст, изработени от висококачествен метал, пластмаса и страз, а качеството на изработка е изискана, те са трайни и издръжливи, им е лесно да се деформира и те не изчезват, те са лесни за инсталиране на отдушник на колата за украса на кола. 【Стилен дизайн】 : Тези изящни автомобили вентилационните отвори са украсени с пайети bling cross, сладки и красиви, ще гламурными и ще добавят жизненост на интериора на вашия автомобил.Нещо повече, те също постепенно облекчаване на вас и създават приятно настроение.Висулки за украса на интериора на cross car създават неповторим стил, чар, мода и са подходящи за ъпгрейд на интериора на вашия автомобил. 【Лесна инсталация】 : Никакви инструменти, лепило или тренировки не е задължително, вие сте готови за монтаж само за 10 секунди.

Декларирани характеристики