.

RENSLAT Прежди за ръчно плетене, Цветя на една Кука, Изкуствени Цветя, Домашен Офис Маса, Сватбена Декорация, Цветя, подаръци Направи си сам (Цвят: розов, Размер: материа?

RENSLAT Прежди за ръчно плетене, Цветя на една Кука, Изкуствени Цветя, Домашен Офис Маса, Сватбена Декорация, Цветя, подаръци

BGN 154.38

Сума
Налично за поръчка

Изкуствени цветя, вечно цвете, букет за предложения Употреба : подаръци за рожден ден, украса за дома, сватбени букети и т., Всичко е направено ръчно плетене на една кука, ще има някои следи от ръчен труд (например, ще бъдат малки, като върховете на конци, малки декорации не е съвсем симетрични) и размер ще бъде малко по-различно.Чист цвете за плетене на една кука, ръчно изработени, в ерата на механична обработка традиционен занаят е на ръба на изчезването, не се сравни с машинна бродерия, той има колекция бутици. 2 стил, един - на крайния продукт, на друг - "направи си сам", включително материали.Изкуствени цветя, вечно цвете, букет за предложения. Употреба : подаръци за рожден ден, украса за дома, сватбени букети и т., Всичко е направено ръчно плетене на една кука, ще има някои следи от ръчен труд (например, ще бъдат малки, като върховете на конци, малки декорации не е съвсем симетрични) и размер ще бъде малко по-различно.Чист цвете за плетене на една кука, ръчно изработени, в ерата на механична обработка традиционен занаят е на ръба на изчезването, не се сравни с машинна бродерия, той има колекция бутици.2 стил, един - на крайния продукт, на друг - "направи си сам", включително материали.В комплекта са включени : 1/лот x Букетик от прежди ръчно плетени Забележка : 1. При ръчно измерване на размер, може да има грешка в 1-3 см, което е нормално явление. Поради различни екрани изображение може да не отразява действителния цвят на обекта.

Декларирани характеристики