.

Бутилка за вода за кучета Vannon 2 в 1 със Сгъваема Чаша за Пиене, Преносим Диспенсер за бутилки за вода за Кучета с Контейнер за Хранене, за разходки на открито, разходк?

Бутилка за вода за кучета Vannon 2 в 1 със Сгъваема Чаша за Пиене, Преносим Диспенсер за бутилки за вода за Кучета с Контейнер

BGN 6.99

Сума
Налично за поръчка

Нашата дизайнерска бутилка за вода за кучета 2 в 1 е изработена от 100% хранително пластмаса, безопасно и трайно, не съдържат бисфенол А и действително нетоксичен контейнер за вода 17 грама и капацитет за хранене 3,7 унции отговарят на нуждите на кучета на открито.Преносима бутилка за вода за кучето получи компактни размери, оригинална сгъване конструкция и е оборудвана с въже за носене и карабинка. 【Дизайн 2 в 1】 Нашата бутилка за вода за кучета, специално изработени от две части, побира 17 грама вода и 3,7 унции на хранене, при това повече не трябва да се пие на вредните напитки и изпитват чувство на глад при отглеждане на вашето куче. 【Лесно управление】 Просто вдигнете бутилката и лесно выдавите вода, водата тече в коритото. 【Здрав и сигурен】 Преносима бутилка за вода за кучета е изработена от висококачествен хранителен пластмаса, безопасно, трайни, не съдържат BPA и действително нетоксичен.Вие ще получите : 1 * пътна бутилка за вода за кучета, 1 * Контейнер за хранене, 1 * Въже за носене, 1 * Карабинер. 【Голям капацитет】 обем 17 мл, достатъчно вода за кучето или котката, особено по време на пътуване, трекинг, туризъм и някои други събития на открито. 【Гаранция】 Ние защитаваме всеки продаваните от нас стоки. гаранция, 100% връщане на парите, ако бутилката с вода, не отговаря на вашите очаквания.Vannon - доставчик на продукти за грижа за домашни любимци, амбициозен гарантира първокласни ястия, хигиенни средства, играчки и т., За домашни любимци и техните собственици.Нашето видение е такова : "да Бъде компания, на която имат доверие в създаването на по-добър живот за домашни любимци и хора, които ги обичат".Vannon насочена към осъществяване на нови идеи и въвеждането им в ежедневния живот, да обогати света на лапите.Спецификации на продукта : .

Декларирани характеристики