.

Купа за кучета TabEnter за бавно хранене, купа за пиене на вода, купа за домашни любимци, предотвращающая подуване на корема, ярък дизайн във формата на листа, 8 инча (роз?

Купа за кучета TabEnter за бавно хранене, купа за пиене на вода, купа за домашни любимци, предотвращающая подуване на корема,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от хранително-пластмаса, в конструкцията се използва кръгла ъгъл за предотвратяване на случайни нараняванияОтдолу са четири нескользящие крака, за да се предотврати изпадане.Забави скорост на приема на храна на домашни любимци и намалете ги повръщане.Защитете стомаха на вашия домашен любимец и запазване на тялото на вашия домашен любимец.Подходящ за всички видове кучета, котки и други pets.Name : Купа за бавно хранене на домашни любимци Материал : Хранителна пластмаса Тип : под Формата на лист Цвят : розов Размер : Дължина : 8,3 инча, Ширина : 7,2 инча, Височина : 2.0 инча Сфера на приложение : Всички видове кучета, котки и други домашни любимци Характеристики : 1, Забави скорост ядене на домашни любимци. 2, намалете повръщане домашни любимци. 3, Защита на стомаха домашен любимец. 4, Запази размера на тялото домашен любимец.Съвети за поддръжка на клиенти : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно по електронна поща.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите всеки проблем възможно най-скоро.

Декларирани характеристики