.

Мини-Гончарное колелото Shikha за деца, Електрическо Въздушно-Сухо Керамично колело с Регулируема скорост на въртене с Мивка, Глинена колелото Направи си сам, машина ?

Мини-Гончарное колелото Shikha за деца, Електрическо Въздушно-Сухо Керамично колело с Регулируема скорост на въртене с Мивка,

BGN 21.01

Сума
Налично за поръчка

【СВАЛЯЩА се купа от ABS-пластмаса】 (ЗАБЕЛЕЖКА - : Размер на грънчарска машина, малка, а размерите са следните : 54 инча дължина, ширина и височина! Възможно е да се използват само за производство на мини-керамика, а не от големите керамика!)Подвижен резервоар за керамика инструменти от ABS-пластмаса предпазва от пръски вода и глина, като поддържа работната зона в чистота.Той предпазва от проникването на вода във вътрешността на машината и може да бъде отстранен за лесно почистване. 【Силен двигател и ниско ниво на шума】 се Използва висококачествен двигател, и колелото се върти плавно. скорост на въртене 0-300 об/мин по-малко от 60 db, ниско ниво на шум.Регулируема скорост, гуманизированное управление, практично и удобно. 【Високо качество 】 Този мини-грънчарска машина капацитет от 24 Вата е изработена от висококачествен подвижна маса от алуминиева сплав, трайна и никога не ръждясва.Благодарение на высококачественному на двигателя с променлива скорост, колелото се върти плавно, а скоростта е много стабилна.Скорост на въртене : 0-2000 об/мин. 【Портативен размер】 Красив външен вид, златни ярки цветове правят настроението ви по-приятен.Работа с корпуса на машината с керамично колело със спрей, компактна конструкция, малки размери, добра защита от прах, лекота на работа. 【Инструменти за работа с глина и широко приложение】 Благодарение на набор корниз инструменти (8 бр. инструменти + гаечен ключ) преса с керамично кръг, ще ви помогне да създадете съдове, вази и други изделия от керамика, подходяща за училищно обучение и едно глинен отдел, отговарящи на нуждите на професионалисти и любители на керамика.ВИЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЯКАКВА МИНИАТЮРНА И ЕДНА КРАСИВА КЕРАМИКА.Нашата малка машина за едно глинен кръг за възрастни и деца, начинаещи, машина за едно глинен кръг от глина е портативен дизайн, но корпус едно глинен кръг обработена със спрей, а компактната конструкция позволява на потребителите лесно да задържа с една ръка и да се премести без товар.Ако вие или вашето дете интересувате от гончарным нещо, ето един хубав малък глинен кръг, от която можете да започнете да правите сладки изделия.Технически характеристики на : . Входно напрежение : AC 100-240, 50/60 Hz.Тип щепсела : американски щепсел.Материал : Метал.Диаметър на въртящия се плот : Около 10 см /3,93 инча.

Декларирани характеристики