.

60 W, Определени за изгаряне на дървесина 110 богат на функции пирографическая машина Професионален набор от инструменти за изгаряне на дървесината, Определени за пи?

60 W, Определени за изгаряне на дървесина 110 богат на функции пирографическая машина Професионален набор от инструменти

BGN 47.66

Сума
Налично за поръчка

?Проекти на дърворезбата капацитет от 60 Вата?Инструмент за изгаряне на дървесина е оборудван с мощен 60-ваттной дърва горелка с бърза излъчвателна, обезпечаваща бързо и гладко изготвяне ? Преносим и ергономичен дизайн?Детайли за изгаряне на дървото са малки копчета, които по-лесно да рисува и които могат да се ползват за по-дълъг период от време, без да изпитват умора. ? Трайност и безопасност ?Шок вискозитет, висока якост, добра изолация, висока степен на сигурност и ниско тегло.Козела стана фиксирующее устройство за по-голяма надеждност на връзката и огнеупорни bakelite блокират отопление, изпратен от върха на писалката към писалката. ?20 броя накрайници за пирографической тел?В комплекта влизат 20 различни накрайници за пирографии, което позволява да се създават разнообразни дизайни при выжигании на кожата.Медна корона пера многофункционална, за претопяване, за рисуване, за нанасяне на мастило по подобие на това, ситопечат и калиграфия. ? Широко приложение?Приложими дърво, тиква, кожа, пшеница слама, кора, листа, бамбук, яйца и други материали. 60 W 220 В Пирографическая машина, Определени за изгаряне тиква дърворезба с 20 топчета Технически характеристики : Напрежение : 220v Мощност : 60 W Настройка на температурата : ? 700 ° C Дисплей : цифров Размер на хоста : 11*14*8 см Дължина на линията на хоста : 120 см на Дължина дръжка : 16 см Дължина на линията на писалката : 98 cm съдържание на Пакета : 1 х комплект от пирографической машинки 20 х отвертки от никел-хром сплав (за затягане на пирографической дръжки) като се Започне с дърва за пишеща машина Е единственият, определени за изгаряне на дървесина с контрол на температурата и тапи с две дръжки, така че можете да имате два различни вида накрайници, готови за работа едновременно.Това ви позволява да създавате широка гама от ефекти, без голям брой инструменти.Характеристики - Температура 0-700ºC, регулируема температура в зависимост от вашите различни характеристики за изгаряне на дървесина. - Състои се от 20 броя различни телени накрайници за лесно създаване на фини линии или различни стилове перушина. - Оборудван с 2-ма пирографическими дръжки, лесни и съвместими за улавяне. - Две поставки за изгаряне на дърва : да се съхранява на дръжки за изгаряне на дърва за огрев по време на почивките. - Освен това въртяща се дръжка и разполага с дигитален дисплей, който интуитивно показва текущото напрежение.

Декларирани характеристики