.

Котел за душ с Ароматерапия - Бомбочки За Баня С Натурални Съставки, Плодов Аромат на Чаено дърво с Портокал и Боровинки, Бомбочки за Душ под формата на Сладък Живот?

Котел за душ с Ароматерапия - Бомбочки За Баня С Натурални Съставки, Плодов Аромат на Чаено дърво с Портокал и Боровинки,

BGN 32.99

Сума
Налично за поръчка

?Наситен аромат : Този релаксиращ топене душ притежава прекрасни аромати на А-сладък портокал; Б-от чаено дърво; В-боровинкиИзберете нещо по едно и поглезете себе си. ?Домашен спа : Насладете се на дневна спокойствие, премахване на стреса душ.Поставете една от вашите смеси за душ в ъгъла на душата и не погружайте си във водата.Дишайте бавно и дълбоко и се наслаждавайте на момента. ?Отлична грижа за себе си : Нашите котел за душата, произведени без употреба на етерични масла, натурални аромати и имат приятен силен аромат.Насладете се на предимствата на спа центъра с ароматерапия, без да излизате от дома си. ? Най-добрият подарък : Наистина уникални идеи за празнични подаръци, пълнители за отглеждане, за жени или може би просто подаръци за рожден ден за жените и на мъжете в живота си?Нашите средства за душата създадени за всякакъв повод. ✨ ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ - Ние се стремим да създаде висококачествени продукти и услуги за вас.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ!!!? ?Тук можете да изберете различни сапуни за баня и продукти за грижа ~ ?Ако се интересувате, можете да натиснете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествена и евтина червило/mascara/парфюми/очна линия/ грижа за ръцете / краката / принадлежности за коса / грижа за лицето /грижа за косата / бижута очакват вашето пристигане ~ Технически характеристики на : ✨ Име на продукта : бомбочки за душата ✨ Материал : прах ✨ Цвят : както е показано на фигура ✨ на Помещение включва : бомбочки за душ 1 бр.

Декларирани характеристики