.

MILACOLATO Титан G23 Конични Щифтове за Пиърсинг На 18 Г, Заострени Комплекти за Пиърсинг Уши/Нос/Пъпа/Зърната/ Устни/Веждите/Език/Козелка, Спирала Носилка, Комплект за Про?

MILACOLATO Титан G23 Конични Щифтове за Пиърсинг На 18 Г, Заострени Комплекти за Пиърсинг Уши/Нос/Пъпа/Зърната/ Устни/Веждите/Език/Козелка,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✨【Титанов имплант】 : Целият набор за пиърсинг е изработен от титан 23-ти клас, не съдържа олово, никел, кадмий, гипоаллергенен за изключително чувствителни уши
✨【Функции】 : Опъвам или увеличете размера на дупките за пиърсинг до 18 г (1,0 мм), добър набор за пиърсинг, което ще ви позволи по-безопасно и лесно да се промени бижута за пиърсинг, предпазва вашите уши / нос от драскотини или синини, ще се превърне в идеален подарък за любителите на пиърсинг.
✨【Инструкции за използването на】 : 1. Поставете половин конус за пиърсинг в ушное дупка. Поставете прокалывающий прът в резба / дупка / габър конус, след това бавно и внимателно напълно протолкните чрез ушное дупка. След като се направи дупка в ухото, извадете конус от дупките и се оставя пръчка за пиърсинг. Прикрутите горната или долната част на пиърсинг.Дърворезба / дупка / карфица на края помага за предотвратяване на подхлъзване и затваря вътрешна резба, за да се избегне нараняване при пиърсинг.
✨ 【Размер на комплект за обици】 : Продава по 3 бр., целия края на пиърсинг 22 г (0,6 мм), размерът на тънки 18 г (1,0 мм), с обща дължина 30 мм (около 1,2 инча), с резба / штифтом / отвор в края, които са включени в родословната бижута за пиърсинг, идеални за бижута за пиърсинг с вътрешна / външна резба 18 г (1,0 мм).
✨【Че ние обещаваме?】 : Връщане на парите в рамките на 90 дни и с гаранция подмяна на продукт.Ако имате някакви проблеми с титанов щанга с пирсингом, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Декларирани характеристики