.

Детска играчка за никнене на млечни зъби NEDOYA с М, Силиконови Детски Играчки-Прорезыватели, Тъчпад Играчка-Прорезыватель за деца 3-12 Месеца, Дъвчене играчка без Бисф?

Детска играчка за никнене на млечни зъби NEDOYA с М, Силиконови Детски Играчки-Прорезыватели, Тъчпад Играчка-Прорезыватель

BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ► [Характеристики на продукта] : Дизайн на детска играчка-прорезывателя NEDOYA с три силиконови напречни пръстени, удобни за захващане.Е * на текстура, която помага за успокояване на възпалените венци на кърмачета по време на никнене на млечни зъби. ► [Допир играчка за деца] : е Предназначена за деца на възраст над 3 месеца, цветни линии, развиват възприятие на цветове, в съчетание с м отвътре, която е по-привлекателна за децата. ► [Гаранция] : Изработен е от хранително-силикон.Не съдържа ABS, БПА, PVC.Всяка силикон пръстен премина на строг тест на опън, няма риск от загуба на детайли, няма опасност от задушаване. ► [За почистване] : Можете да го сложите във вряща вода или може да изложи на парна стерилизация, че също така безопасно за фризера. ► [Следпродажбено обслужване] : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто изживяване от пазаруването.Свържете се с нас по всички въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа. ► [Характеристики на продукта] : Дизайн на детска играчка-прорезывателя NEDOYA с три силиконови напречни пръстени, удобни за захващане.Е * на текстура, която помага за успокояване на възпалените венци на кърмачета по време на никнене на млечни зъби. ► [Допир играчка за деца] : е Предназначена за деца на възраст над 3 месеца, цветни линии, развиват възприятие на цветове, в съчетание с м отвътре, която е по-привлекателна за децата. ► [Гаранция] : Изработен е от хранително-силикон.Не съдържа ABS, БПА, PVC.Всяка силикон пръстен премина на строг тест на опън, няма риск от загуба на детайли, няма опасност от задушаване.

Декларирани характеристики