.

Безопасността Първият Комплект с Четка За Коса Новородено Бебе Мека Четка За Коса От Дърво За Деца Детска Гребен за Масаж на Главата на Бебето Гребен За Грижа за Ко?

Безопасността Първият Комплект с Четка За Коса Новородено Бебе Мека Четка За Коса От Дърво За Деца Детска Гребен за Масаж

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Материали от козя кожа, вълна】 Нашата детска четка за коса изработена от висококачествена козя кожа, вълна, естествен, здравословен и нетоксичен, безопасен за използване.Може да се използва многократно, и тя е здрава за дълго време. 【Безопасна четка за зъби за деца】 Нашата детска четка за коса идва с кръгла глава и мека четка от козя кожа, вълна, която не е с драскотина на главата на бебето.Четината, са изработени от естествена козя кожа, вълна, меки и не дразнят кожата на детето и скалпа. 【Масаж на главата】 Нашата детска четка за коса са толкова мека, че вашата скъпа ще могат да се насладят на масаж като отпускащи спа-процедури.Масажна четка помага да се оправям косата, стимулира скалпа и подобрява релаксация на вашето дете. 【Лека и преносима】 Нашата детска четка за коса лека и преносима, тя е лесно да се транспортира и детето може да вържете косата си сами.Ергономична дървена дръжка гладка и мека, си удобен за хващане на детето. 【Идеален подарък】 Нашата детска четка за коса просто е необходимо всяка нова мама.Това щеше да е абсолютно идеален подарък за душата на детето като набор от продукти за грижа за детето.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Дърво, коза кожа Цвят : показан е като на снимката Размер : прибл.39 Тегло : приблизително 38 г/1,34 грама на Помещение включва : 1 * детска четка Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект, моля, използвайте настоящия стандарт.

Декларирани характеристики