.

7 5D Диамантена живопис Ангели с най-добри пожелания Ангел Живопис Точка Пълна Бормашина, Диамантена Живопис Художествени Комплекти за Възрастни Майчината любов с ?

7 5D Диамантена живопис Ангели с най-добри пожелания Ангел Живопис Точка Пълна Бормашина, Диамантена Живопис Художествени

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествен набор от】 HD ПЛАТНО - платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да фигура остава лепкава, и тогава скъпоценни камъни ще стоятБлестящ блестящ диамант с 17 секции, перфектно съчетание на цвят, никога не потускнеет. 【Идеален подарък】 Комплект за рисуване с диаманти със собствените си ръце ще се превърне в най-добрият подарък за нашите приятели и семейство, развива практически умения, и търпение, подобрява разбирането на цветове и естетика.Забавлявайте се в нашето свободно време. 【Красота И мода САМ CRAFTS】 5 D диамантени картини са красят нашия офис, хол, трапезария, спалня, санитарен възел, кабинет, коридора, бар и така нататък.В момента това е най-популярна украса за дома със собствените си ръце, което вдъхва на нашия дом и изпълва домашен топъл. 【НАЙ-доброто ОБСЛУЖВАНЕ】 В нашия комплект за рисуване dimond е 30% повече диаманти.Ако не сте доволни, ние искахме да възстановим на 100% парите или да изпратите повторно.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【Опаковка И размери】 на Помещение включва : 1 * платно (12x16 инча/30 см х 40 см), 1 * diamond лепкава дръжка, 1 * лепило, 1 * пластмасова плоча, оцветени диамантени кристали в пакети. Забележка : Рамка в комплект не е включена. 【Висококачествен набор от】 HD ПЛАТНО - платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да фигура остава лепкава, и тогава скъпоценни камъни ще стоят.Блестящ блестящ диамант с 17 секции, перфектно съчетание на цвят, никога не потускнеет. 【Идеален подарък】 Комплект за рисуване с диаманти със собствените си ръце ще се превърне в най-добрият подарък за нашите приятели и семейство, развива практически умения, и търпение, подобрява разбирането на цветове и естетика.Забавлявайте се в нашето свободно време. 【Красота И мода САМ CRAFTS】 5 D диамантени картини са красят нашия офис, хол, трапезария, спалня, санитарен възел, кабинет, коридора, бар и така нататък.В момента това е най-популярна украса за дома със собствените си ръце, което вдъхва на нашия дом и изпълва домашен топъл. 【НАЙ-доброто ОБСЛУЖВАНЕ】 В нашия комплект за рисуване dimond е 30% повече диаманти.Ако не сте доволни, ние искахме да възстановим на 100% парите или да изпратите повторно.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【Опаковка И размери】 на Помещение включва : 1 * платно (12x16 инча/30 см х 40 см), 1 * diamond лепкава дръжка, 1 * лепило, 1 * пластмасова плоча, оцветени диамантени кристали в пакети. Забележка : Рамка в комплект не е включена.Комплекти за диамант живопис САМ 5 D, пълна тренировка, точки за рисуване с кристали! Да бъде най-добрият подарък за нашите приятели и семейства, разработване на практически умения, и търпение, за подобряване на разбирането на цветове и естетика.

Декларирани характеристики