.

LEATBUY Набор от Фрезоване бита с опашка 1/2 инча 43 бр., Комплект ножове за Фреза, Набор от Канали за Фрезоване на дърво, Твърдосплавен Инструмент за Пробиване на Врати, М?

LEATBUY Набор от Фрезоване бита с опашка 1/2 инча 43 бр., Комплект ножове за Фреза, Набор от Канали за Фрезоване на дърво,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

❀❀❀【Размер на премиум-клас】-Тези битове се нарязва на водачи ogee и каси за шкафове stileТе са оборудвани хвостовиками диаметър 1/2".Създаване на ръководства и рамковата каси за шкафове.Остриета от волфрамов карбид премиум-клас C3 с микрозернистостью за по-остра и дълготрайни ръб. ❀❀❀【Елегантен и остър нож】-видий нож с двойно канали, директен опашка, корпус от здрава закалена стомана със защита от откат, се използват за CNC и други автоматични настолни и преносими маршрутизатори. идеален за дърводелски кант, почистване на канали, жилки на дървото. ❀❀❀【Широко приложение】 -Подходящ за : МДФ, масивно дърво, ПДЧ, шперплат, дървени врати дограма, дървена дограма, шкафове и кутии и т. Въпреки това, моля, избягвайте рязане на черни метали и дървесни материали, като стомана, желязо и пясък. ❀❀❀【Високо качество】-Използва се висококачествен оригинален сплав YG6 X.Висока устойчивост на износване, висока инжекция технология на смилане.Здрав и издръжлив.Произведена с използване на висококачествени материали, този издръжлив комплект фрезоване бита ще ви позволи да уверено да изпълняват всичките си проекти.Компания : LEATBUY-TECH компания, специализирана в производството на Инструменти в продължение на 12 години.Добре обмислен дизайн и интелигентни елементи винаги са създадени от нашите дизайнери.Всички инструменти са с високо качество, трайни и подходящи за работа.Характеристики на продукта : 1. Този нож на дървото е идеално за обработка на дървесина, кантиране, рязане, нарязване канали, жилки на дървото. Тези висококачествени ножове от оригиналния сплав YG6 X, изчислени за по-дълъг живот и са произведени с използване на висококачествени материали, този издръжлив комплект ножове ще ви позволи да уверено да завърши всичките си проекти. Нож подходящ за обработка на дървесина, МДФ, масивно дърво, ПДЧ, фанерных компактни панели и още много други.Обаче, моля, избягвайте рязане на черни метали и дървесни материали, като стомана, желязо и пясък. Фрези с топчета от силициев карбид правят чисти и точни разрези на всички видове дърво, за да е плавно, нарязани на детайла, не оставяйки заноз.Освен това, фрези, поставени в пластмасов калъф за лесно съхранение и удобно за изпълнение на домашната работа. Моля, твърди сплави, не само ще подобри ефективността на работата, но и увеличава живота на инструмента.

Декларирани характеристики