.

Ejoyous Запорная Капак за Прясна Вода в Микробус, Фланец, Вход за вода с 2 Ключове, Запирающаяся Покриване на Гравитацията за Къмпинг, Кемпер с Ремарке

Ejoyous Запорная Капак за Прясна Вода в Микробус, Фланец, Вход за вода с 2 Ключове, Запирающаяся Покриване на

BGN 8.16

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествен пластмасов материал】 : Запечатани покриване на изпускането за прием на вода е изработена от висококачествена пластмаса, здрав, устойчив на корозия и трайна, има дълъг срок на служба 【С 2 ключове】 : Входно дупка люк за пълнене на прясна вода с гравитационным пълнеж е запирающуюся дизайн, предлага се с 2 ключа, гарантира безопасно използване на вода. 【Изтичане на】 : Вход за гравитационната вода е проектиран с пружина и о-пръстен, които могат ефективно да се предотврати изтичане на информация и хлабината на вода. 【Широко се използва】 : Подходяща за врата плоча с дебелина от 30-40 мм/1,18 ‑ 1,57 инча.Люк за пълнене на прясна вода Gravity широко се използва за къмпинг gravity каравани RV boat camper. 【Размер】 : Заключване на капачката за прясна вода на Автобуса, с капак под формата на щик, вентилационна дупка с диаметър 0,3 инча за по-бързо зареждане и връзка до плевнята с диаметър 1,6 инча. 【Висококачествен пластмасов материал】 : Запечатани покриване на изпускането за прием на вода е изработена от висококачествена пластмаса, здрав, устойчив на корозия и трайна, има дълъг срок на служба. 【С 2 ключове】 : Входно дупка люк за пълнене на прясна вода с гравитационным пълнеж е запирающуюся дизайн, предлага се с 2 ключа, гарантира безопасно използване на вода. 【Изтичане на】 : Вход за гравитационната вода е проектиран с пружина и о-пръстен, които могат ефективно да се предотврати изтичане на информация и хлабината на вода. 【Широко се използва】 : Подходяща за врата плоча с дебелина от 30-40 мм/1,18 ‑ 1,57 инча.Люк за пълнене на прясна вода Gravity широко се използва за къмпинг gravity каравани RV boat camper. 【Размер】 : Заключване на капачката за прясна вода на Автобуса, с капак под формата на щик, вентилационна дупка с диаметър 0,3 инча за по-бързо зареждане и връзка до плевнята с диаметър 1,6 инча. С капак под формата на щик, вентиляционным отвор с диаметър 0,3 инча, за по-бърза скорост на пълнене и връзка с хамбара с диаметър 1,6 инча. Дизайн на пружината и запечатване на пръстените " може ефективно да предотврати изтичане на информация и отслабването. Запирающаяся дизайн, предлага се с 2 ключа, гарантира безопасно използване на вода. Подходящ за врата плоча с дебелина от 30-40 мм/1,18 ‑ 1,57 инча. Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, устойчив на корозия и издръжлив.

Декларирани характеристики

Item Type:
Water Filler Cap
Material:
Plastic
Color:
Black
Application:
Suitable for the door plate with 30-40mm/1.18 - 1.57in thickness.
Package List:
1 x Water Filler Cap:
2 x Keys:
3 x Screws :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: