.

JAMEND CLXP Малък Поднос за да накити от Луната, Тава за годежни Пръстени с Блестящи Звезди, бяло ястие пръстени за жени и Момичета в тоалетката Масичката в банята. Декор?

JAMEND CLXP Малък Поднос за да накити от Луната, Тава за годежни Пръстени с Блестящи Звезди, бяло ястие пръстени за жени и

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? Размер : 4 "x 3"x 1/2" (Д x Ш x В)Малък, но много сладък. ? Изработени от керамика, благодарение на високото майсторство на изработката, златар съдове е еднаква дебелина и гладка повърхност.Сигурно и е трайна употреба. ? Освен за съхранение на вашите дрънкулки, JM jewelry holder също може да се използва в кухнята или в банята, за съхранение на други дреболии. ? Оригинален дизайн във формата на луната.Изглежда лъскава и гладка на допир. ? Просто купете сега, за да поднесе изненада на близките си хора за вашата сватба, годишнина, рожден ден, особено в "Свети Валентин". ? Размер : 4 "x 3"x 1/2" (Д x Ш x В).Малък, но много сладък. ? Изработени от керамика, благодарение на високото майсторство на изработката, златар съдове е еднаква дебелина и гладка повърхност.Сигурно и е трайна употреба. ? Освен за съхранение на вашите дрънкулки, JM jewelry holder също може да се използва в кухнята или в банята, за съхранение на други дреболии. ? Оригинален дизайн във формата на луната.Изглежда лъскава и гладка на допир. ? Просто купете сега, за да поднесе изненада на близките си хора за вашата сватба, годишнина, рожден ден, особено в "Свети Валентин". - Цвят : Синьо / Бяло / Черно. - Размер : 4 "x 3"x 1/2" (10 x 8 x 1,6 см). - Тегло : 0,16 килограма. - Материал : Храни керамика.

Декларирани характеристики