.

SJYDQ 5 Клетъчна С Плоча От Неръждаема Стомана, Разделени на Тавата за Вечеря, Контейнер за Обяд, Чиния за Училищната Трапезария, Решетеста Обяд-Бокс С Капак (Цвят: A)

SJYDQ 5 Клетъчна С Плоча От Неръждаема Стомана, Разделени на Тавата за Вечеря, Контейнер за Обяд, Чиния за Училищната Трапезария,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

100% Висококачествена неръждаема стомана е напълно безопаснаАлтернатива без пластмаса четири части са отлични за контрол на порции и се осигури баланс на полезните продукти.Отличен за къмпинг, пикници, на обучение, на вътрешно и външно използване.С дълбоки бортиками и приповдигнато копче за улесняване на управлението.Изключително здрав и издръжлив.Оцелява при падения, разливите, падения и тягата.Многократна употреба – използване на спестете пари и околната среда, като се избягва покупката на еднократни чинии в продължение на много години.Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина.Не спестява и не придава цвят, петна, миризми и аромати.Удобно се сгъва за лесно съхранение. 100% Висококачествена неръждаема стомана е напълно безопасна.Алтернатива без пластмаса четири части са отлични за контрол на порции и се осигури баланс на полезните продукти. Отличен за къмпинг, пикници, училище, вътрешно и външно използване. С дълбоки бортиками и приповдигнато выступом за улесняване на управлението. Изключително здрав и издръжлив.Оцелява при падения, разливите, падения и тягата.Многократна употреба – използване на спестете пари и околната среда, като се избягва покупката на еднократни чинии в продължение на много години. Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина.Не спестява и не придава цвят, петна, миризми и аромати.Удобно се сгъва за лесно съхранение.Спецификации : 1. Цвят : сребърен и 2. Материал : неръждаема сталь3. Размер : около 28. Количество : 1 бр. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюйма2. Моля, се допуска отклонение 0-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Опаковъчен лист : 1 * Тава за закуски.

Декларирани характеристики