.

Безшумни диско-слушалка | 3-канален Сгъваем дизайн с подсветка | Личен регулатор на силата на звука и Амбушюры от пяна с памет ефект | Акумулаторна | Радиочастотные | ?

Безшумни диско-слушалка | 3-канален Сгъваем дизайн с подсветка | Личен регулатор на силата на звука и Амбушюры от пяна с памет

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Представяме слушалки за партита Премиум-клас с шумопотискане - перфектният аксесоар за тиха дискотека ? Разработени специално за тихи дискотеки, нашите слушалки работят с 3-канален радио честота, за които са необходими слушалки за партита с UHF / RF-предаватели, които могат да бъдат закупени отделно. ? Благодарение на pulsing лампочкам, които проблясваха в такт с музиката, нашите слушалки са стилно и визуално привлекателна възможност за тиха дискотека.Те имат 3 цветни светодиода ❤️??, които отговарят на канала на предавателя и можете да отключите още в 3 цвята ???, закупуване на нашата клавиатура, меняющую цвят. ? Нашите слушалки осигуряват изкривяване на звука по-малко от 1% и осигуряват до 10-12 часа живот на батерията от едно зареждане.Освен това, те са сгъваеми и преносими, което ги прави лесни за транспортиране на събитието. ? Нашите безжични слушалки са идеални за тихи рейв-партита, кино на открито или драйв-ин. Те позволяват на гостите да избират любимите си мелодии, което ги прави идеални за партита по повод рождения ден, сватбени тържества, корпоративни събития и много други. ? Както се вижда от популярни предавания и филми на Apple TV, Netflix, Hulu и Prime, нашите слушалки са първокласен продукт, който гарантира едно незабравимо изживяване на тиха дискотека. 1x Слушалки за парти. 1x USB кабел за зареждане.Превключвател за включване / изключване. 3-канален селектор.Порт за зареждане. Регулатор на силата на звука.Безшумни слушалки.Безшумни слушалки. Забележка : За да работи устройството е необходимо безшумен диско-предавател (продава се отделно).Основните цветове за слушалки : . Отключване на допълнителни цветове с помощта на нашите клавиатури с възможност за промяна на цветове + 16 опции, за да изберете цветовия режим (продават се отделно). Цвят на канала по подразбиране е 1. Руж (бели с розов оттенък). Светло оранжево 7. Мигаща червена светлина 9. Мига Червено + синьо + зелено, синьо, зелено. Светлините са изключени.

Декларирани характеристики