.

COEQINE Държач за Химикалки от Изкуствена кожа с Принтом водни Кончета, Кръгла Чаша, За Жени И Момичета, Държач за Четки за Грим, Поставка, Настолен Органайзер, Кръгла Ч?

COEQINE Държач за Химикалки от Изкуствена кожа с Принтом водни Кончета, Кръгла Чаша, За Жени И Момичета, Държач за Четки

BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

ИЗКУСТВЕНА кожа 【Материал】 е Изработен от висококачествена изкуствена кожа размери : 10,3 x 7.6cm /4,12 х 3,1 инча. 【Дизайн】 Прост и уникален дизайн, изработен от висококачествена изкуствена кожа, не е лесно губи формата си и не пачкается.Дизайн на занасяне облицовка на дъното на съда за писалки позволява на щанда за писалки стоят на масата. 【Декор】 Това е идеалният декор за вашата маса, офиса, дома, училище, класна стая, наброяваща си писалка или четката за грим, придающий на вашето работно място по-чист вид. 【Голям капацитет】В него могат да се поберат много писалки, моливи, пискюл за грим, гумички за триене, ножче, линийка, скрепка, канцеларски материали и подреждане на бъркотията на масата, да направи елементи на работния плот ароматно. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем най-бързият отговор в рамките на 24 часа.Държач за моливи 10,3 cm × 7,6 cm (4,12 инча × 3.1 инча), тегло 90 г. Той е изработен от висококачествена изкуствена кожа му е лесно губи форма и да се пази от замърсяване.Чаша за моливи/Pencil Holder - богат на функции на чашката-организатор, може да се използва като стойка за четка.Можете да поддържате всичко в ред, направете елементи на работния плот ароматно.В него може да се съхранява химикалки, връхчета, моливи, бутилка за отваряне на писма, ножици и дори комплекти четки за грим.Указания за пране : Може да се почистват с влажна кърпа.Поради различни методи за измерване допустима грешка е в рамките на 1-2 виж Благодаря ви за вашия бизнес!Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни по електронна поща за първи път, ние ще осигурим най-доброто сервизно обслужване.

Декларирани характеристики