.

38 mm Lock Hasp Стомана Пластмасова Изолация Инструмент на индустриалната сигурност 6 Дупки Заключване 1,5 инча Вътрешен Диаметър на челюстта, отлична самозалепваща спос?

38 mm Lock Hasp Стомана Пластмасова Изолация Инструмент на индустриалната сигурност 6 Дупки Заключване 1,5 инча Вътрешен Диаметър

BGN 4.12

Сума
Налично за поръчка

Ръкохватката е изработена от инженерната пластмаса метод на леене под налягане от стомана с висока якостБлокировка на множество служители във всяка една точка на заключване.Държи обзавеждане в експлоатационно състояние по време на ремонт или регулиране.Покритие на ръкохватката, изработени от найлонов плик материал, който е устойчив на висока температура и радиация и притежава отлична изолация.Дизайн в стила на шест дупки, в които могат да се настанят 6 панти брави.Удобно за няколко души определи и етикетират обзавеждане и поддържа работата.Целият корпус Lockout hasp е изработена от трайни и трайни материали, защита от поддевания.Диаметър на куката на нашите изделия е прибл.5 инча и с капацитет 6 панти брави, така че етикет може да обслужва много хора.До тогава, докато и последният специалист по поддръжката не ще се вдигне окачени заключване, оборудването не може да бъде открито за осигуряване на безопасна експлоатация и техническо обслужване. Дръжката е изработена от инженерната пластмаса метод на леене под налягане, направен от стомана с висока якост. Покритие на ръкохватката, изработени от найлонов плик материал, който е устойчив на висока температура и радиация и притежава отлична изолация. Стил, дизайн с шест дупки, в които могат да се настанят 6 панти брави.Удобно за няколко души определи и етикетират обзавеждане и поддържа работата. Целият корпус капаче е изработена от трайни и трайни материали, защита от поддевания. До тогава, докато и последният специалист по поддръжката не ще се вдигне окачени заключване, оборудването не може да бъде открито за осигуряване на безопасна експлоатация и техническо обслужване.Параметри : Тип на продукта : Заключване долен език Материал : ПА и стомана температурен Диапазон : -57 ℃ - 177 ℃ Диаметър на затварящо се измъкне : прибл.5 инча Осъществяване Списък : 1 x Определя болт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Lockout Hasp
Material:
PA and steel
Temperature Range:
-57℃ - 177℃
Lock Hook Diameter:
Approx. 38mm/1.5in
Package List:
1 x Lockout Hasp :