.

Опаковка от 50 Еднократна употреба Многоцветни пластмасови пломби за багажника на замъка, пломби за контрол на сигурността с номер (случаен цвят) (50 броя)

Опаковка от 50 Еднократна употреба Многоцветни пластмасови пломби за багажника на замъка, пломби за контрол на сигурността

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, лек и устойчив Размер : Ширина знаци 24 мм, дължина 13 мм. Всеки замък има уникален номер, позволяващ на "собственика на ключ идентифицират лесно най-подходящия замък.Идеален за митниците, авиокомпании, супермаркети, банки, логистични компании и т. маркируйте опаковка.Просто просуньте лоста в отвора отстрани на уплътняване и защелкните, да се определи и да се съборят, без използване на инструменти.Заредете защитни пломби са предназначени за използване в транспортния и складском оборудване и така нататък.Keyhole се формира един път.След като замък не може да бъде оттеглено, частици бяло лепило са поставени в долната част на замочной кладенци, за да се предотврати повреда на дъното.Идеално място за багаж, чанта за документи, транспорт, заключване на портфейла на Помещение включва : 50 бр. за еднократна употреба, пластмасов замък.

Декларирани характеристики