.

Комплект за акрилни нокти С Всичко За начинаещи, Професионален комплект за начинаещи нокти С UV-радиация, Набор от акрил на прах И Течен Мономер, Блясък за нокти И Ин?

Комплект за акрилни нокти С Всичко За начинаещи, Професионален комплект за начинаещи нокти С UV-радиация, Набор от акрил

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

? Комплект за акрилни нокти "всичко В едно" : Набор за акрилни нокти YEVYO за начинаещи с всичко, в комплекта са включени 3 акрил на прах (15 г), акрил течен мономер (100 мл), UV-радиация, 24 цвета блестящ прах и пайеток, цветни кристали за нокти, акрил пискюл за нокти, 200 бр типсов различни по големина и други инструменти за нокти-арт.С нашите с акрилни комплекти за нокти можете да направите за нокти-арт с ръцете си дом, без да посещавате салон!. ?Набор от АКРИЛ на ПРАХ И ТЕЧНОСТ : В комплекта за акрилни нокти влиза акрилна пудра на прах 3-те цвята (прозрачна / бяла / розова), който осигурява добро покритие и не причинява вреда на ноктите.Акрилна течност с слаб мирис на втвърдява за 5-8 минути, така че ще имате достатъчно време за изграждане на нокти.Акрилна пудра на прах за нокти остава по-дълго и по-твърда, може да се използва за създаването на различни декорации на ноктите. ?ПРЕНОСИМА И мощна светодиодна лампа за нокти : Нашата UV-лампа, компактен и ефективен, благодарение на по-прост бутон за включване / изключване, който позволява да се обработва ноктите под различни ъгли!Мини лампа също така ще ви помогне с различни видове нийл арт : отверждающим основни лепило, гелевым лак за нокти, горния слой и гел за изграждане на нокти.Нашият професионален комплект за акрилни нокти - най-добрия си избор, за да докаже своята красота!. ? Пълен набор от инструменти за нокти : Комплект за начинаещи маникюров в комплекта има всичко необходимо, включително и UV-лампа, 100ШТ прозрачни и 100ШТ бели върховете на ноктите, спортни пръсти, пайети и лепило.Това е един чудесен комплект за начинаещи или дори опитни майстори ноктите на услугата.Ще ви хареса комплект, и ще се научите как сами да правят маникюр, което ще ви направи кралица на маникюр. ? Най-добрият подаръчен комплект за акрилни нокти : Комплект за нокти YEVYO, професионален акрилен комплект с всичко необходимо в привлекателна опаковка, чудесен подарък за жена, приятелка, майка, сестра, важен повод, рожден Ден, празник, коледни партита, на Великден, на Деня на Свети Валентин.Нашият акрилен комплект за нокти с всичко необходимо, ще им позволи да се насладите на красив дизайн на нокти.Ако имате някакви проблеми с нашия пакет за ноктите си, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ? Комплект за акрилни нокти "всичко В едно" : Набор за акрилни нокти YEVYO за начинаещи с всичко, в комплекта са включени 3 акрил на прах (15 г), акрил течен мономер (100 мл), UV-радиация, 24 цвета блестящ прах и пайеток, цветни кристали за нокти, акрил пискюл за нокти, 200 бр. типсов различни по големина и други инструменти за нокти-арт.С нашите с акрилни комплекти за нокти можете да направите за нокти-арт с ръцете си дом, без да посещавате салон!. ?Набор от АКРИЛ на ПРАХ И ТЕЧНОСТ : В комплекта за акрилни нокти влиза акрилна пудра на прах 3-те цвята (прозрачна / бяла / розова), който осигурява добро покритие и не причинява вреда на ноктите.

Декларирани характеристики