.

Cabilock 3 бр., Жп Полк с Японски мощността, Стоманена Стойка За Изплакване на Устата, Поставка за Четка За зъби, Бръснач, Стенни Мултифункционална Електрическа Домашна ?

Cabilock 3 бр., Жп Полк с Японски мощността, Стоманена Стойка За Изплакване на Устата, Поставка за Четка За зъби, Бръснач,

BGN 25.48

Сума
Налично за поръчка

Поставка за източване на четка за зъби : се Използват материали от премиум-клас фина работа, солидна, с тях лесно се деформиратКухненски съдове за съхранение : Въпреки простотата на дизайна на този на продукта, той е много практичен за употреба.Срок за паста за зъби : С помощта на тази шкафове за съхранение на лесно можете да се разложи своята четка или паста за зъби, като направи живота си по-спокойна.Държач за четка за зъби за Съхранение на паста за зъби : Съхраняване и отвеждане на вода.Той бързо поглъща вода, а плота на масата чисто и спретнато.Притежателят на четката за грим : Вентилация и защита от падане и струпването на вода, лесен за инсталиране.Списък на опаковки, 3 x Рафтове за съхранение Характеристики -Цвят : златна поставка за четки за грим, за да бръснач - Материал : висококачествено желязо, дебели материал, носеща способност и кухненски съдове за съхранение. -Материал : Държач за четка за зъби от неръждаема стомана - Многофункционален дизайн, който може да отговори на вашите различни изисквания към стеллажу за съхранение на паста за зъби. -Размер : Около 24,00 X14,00 X12,00 см. / 9,43 X5,50 X4 органайзер за съхранение в банята. - Выдолбленный дизайн позволява да се налива вода и да запазите вашите вещи сухи и чисти. - Този рафтове за съхранение могат да се настанят на вашите четки за зъби, чаши, паста за зъби и други елементи, които ви харесват, органайзер за четка за зъби. - Той е приет с помощта на метода за монтаж, без пробиване, който няма да навреди на рисунки по повърхността на четка за зъби, кутийка.Информация за продукта Титуляр за източване на паста за зъби Тя трябва да бъде един от най-добрите варианти.Поставка за съхранение в банята все още търси по-проста и практично стойка за съхранение на паста за зъби и четка за зъби?искате вашата баня да изглежда подреден и чист убранной?Този предмет е изработен от висококачествен материал, с обикновен външен вид, подходящ за съхранение на някои средства за лична хигиена, като четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, чашка за изплакване на гърлото и т.

Декларирани характеристики