.

Купа за кучета StarSpeed от неръждаема стомана. Купички за вода за големи кучета с гумено дъно, устойчив на падане и трайни, запазват студ, могат да се настанят 8 чаши вод?

Купа за кучета StarSpeed от неръждаема стомана. Купички за вода за големи кучета с гумено дъно, устойчив на падане и трайни,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Безопасна и устойчива】 Голяма купа за кучета е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8 (304)Метална купа за кучета запазва студ, сигурна и трайна, устойчива е на корозия и износване.Новата версия на купички за кучета осигурява на купувачите нов избор. 【Не се плъзга и не се бутилира】 Чаши за вода за кучета марка Star Speed - това е утяжеленные купички за кучета с нескользящими гумени пръстени.Такава конструкция позволява приплъзване кучешки мисок и разливане храна и вода - малките промени, които помагат на клиентите да намалят време на прибиране на пода. 【Размерът и капацитетът на】 Голяма купа за кучета от неръждаема стомана с дължина 8 сантиметра и дълбочина от 3,5 инча, купички за кучета от неръждаема стомана могат да се настанят 64 унции или 8 чаши вода, достатъчно вода или храна, купичка за по-големи кучета. 【Е подходящ за по-големи кучета и мисок за малки и средни кучета】 купа за кучета от неръждаема стомана с капацитет от 64 унции (8 чаши), подходящ за кучета в различни размери, нескользящая и износостойкая метална купа за кучета може да побере достатъчно храна. 【Лесно почистване】 В чаши за кучета от неръждаема стомана 18/8 се използва технология за полиране, за да се създаде гладка повърхност.Тези теми ще помогнат на купувачите лесно за почистване.Могат да се мият в миялна машина и с мека кърпа.

Декларирани характеристики