.

Homoyoyo 30 бр. Херметически Торбички За Съхранение, Опаковки за опаковки на бисквити, Вакуум Уплътнителни Пакети, Пакети за Печене, Стоящ Опаковки за хранителни продук?

Homoyoyo 30 бр. Херметически Торбички За Съхранение, Опаковки за опаковки на бисквити, Вакуум Уплътнителни Пакети, Пакети

BGN 26.55

Сума
Налично за поръчка

За многократна употреба на пластмаса Опаковки за многократна употреба за замразяване : идеален за кафе на прах, зърна, бонбони, захар, ориз, сладкиши, чай, ядки, мезета и други продукти.Пакет за храна : Широка гама от приложения, те могат да бъдат за сушени плодове, печен боб, захар, зърнени храни, кафе на прах, чай . Плик пакет за съхранение на хранителни продукти : Го стягане толкова сигурна, че ще ви е приятно да ги използвате.Пакет за съхранение на чай : Изработен е от много устойчив на опън и износостойкого материал, е трайна употреба, него не е лесно да промените цвета, растрескать или почивка.Самостоячие пакетчета. : Той има затваряне на дизайн за лесен достъп и съхранение, което ви осигурява маса удобства.Пратката включва 30 x пакети за съхранение на продукти Характеристики - Цвят : Сребро пакет за съхранение на чай -Материал : пластмаса за многократна употреба, за многократна употреба закуски - Размер : 22,00 X15,00 X0,10 см / 8,65 X5,89 X0 пакет за съхранение на орехи. - Този пакет се затваря, лесно затваряне и отваряне, в него може да се съхранява на захар отново и отново. - домашната кухня, сладкарници, кафенета, хранителни магазини, магазини на дребно, партита и други чанта с цип. - Те са леки и компактни, те са лесни за пренасяне и се съхранява, и те като цяло не заемат много място в запечатана форма. - Идеално за кафе на прах, боб, бонбони, захар, ориз, сладкиши, чай, ядки, мезета и други продукти в чанта с цип. -Изключителна изработка и добри неща правят тази чанта за съхранение на продукти проста, но добре работеща фурна.Описание на продукта Чанта за съхранение на чай Тази самоуплотняющаяся чантата е изработена от устойчив материал, предназначен за дълъг живот.Самоуплотняющаяся чанта за продукти са Широко използвани за съхранение на плодове, бонбони, закуски и така нататък.закрывающаяся чанта за съхранение на продукти, Въпреки дизайн на тези продукти е проста, те са много практични, когато ги използвате.

Декларирани характеристики