.

Mornajina 3 Опаковки Декоративни Златни Стенни Куки от Плътен Месинг, с Преливащи се цветове Самозалепващи Стенни Куки, Монтиране на Куката Без дупки за Дома, офиса, Рес?

Mornajina 3 Опаковки Декоративни Златни Стенни Куки от Плътен Месинг, с Преливащи се цветове Самозалепващи Стенни Куки, Монтиране

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Нашият кука за монтиране на стена може да се придържа към по-гладка и здрава повърхност, като стена, стъкло, керамични плочки, мрамор, огледало, метал, акрил, лакированное дърво, ламинат и много други, без лепилоРазвешивайте различни предмети, като бижута, чанти, кърпи, въжета, палта, платове, шапки, чадъри, въжета, гумени ленти за коса, сешоари, маша и т. Жълта Смола, Метал Месинг.Зелена Смола, Метал Месинг.Многоцветен Смола, Метал Месинг.Черна Смола, Метал Месинг.За закачане на Дрехи, бижута в Спалнята.За окачване на Кухненски съдове и прибори.За окачване на чанти.Самоклеящийся, без лепило.Почистете стената спирт за изсушаване.Свалям защитен филм от едната страна и я залепете към настенному крючку.Свалям защитното фолио от другата страна.Кликнете на монтиране на куката на стената около 30 секунди.Не дръж нищо на декоративни куки за дрехи в рамките на 72 часа. 【Златен монтиране на куката】 : Златен монтиране на куката Mornajina, изработен от плътен златен мед и катран в центъра, здрав, издръжлив и декорированный, подходящ за повечето видове аксесоари за дома. 【Самозалепващи стенни куки】 : Кука за монтиране на стена без отвори, с повишен клейкими панделки 3 M, не е необходимо пробиване на отвори в стени или мебели.Просто трябва да се оттегли защитен слой и си го сложите на правилното място, много удобен за инсталиране и използване. 【Трайни и фини куки за дрехи】 : Модерен кука за дрехи на прост дизайн може да се комбинира с всеки стил на оформяне.Здрава и достатъчно здрав, за да е добре да задържите вашите аксесоари на място.Моля, изчакайте 3-5 секунди и в продължение на 72 часа нищо не се мотае на декоративни куки за дрехи. 【Широко приложение】 : Нашият монтиране на куката може да се стик гладка и здрава повърхност, като стена, стъкло, керамични плочки, мрамор, огледало, метал, акрил, лакированное дърво, ламинат и много други, без лепило.Развешивайте различни предмети, като бижута, чанти, кърпи, въжета, палта, платове, шапки, чадъри, въжета, гумени ленти за коса, сешоари, маши и т. 【Опаковка】 : Нашият декоративен стенен монтаж куката се предлага в комплект от 3 опаковки.Самозалепваща лента за куката за кърпи външен диаметър : 40 мм, дебелина : 6 мм Дължина на куката в стената : 90 мм 【Златен монтиране на куката】 : Златен монтиране на куката Mornajina, изработен от плътен златен мед и катран в центъра, здрав, издръжлив и декорированный, подходящ за повечето видове аксесоари за дома.

Декларирани характеристики