.

SOIMISS 2 бр. Тиква Кристал, Работещ за led Есента на Сувенири, Декорация, Статуетка, Декор, Централните Настолни Лампи, Стая, Хелоуин, Лампа с Батерии, Украса за дома, Вече?

SOIMISS 2 бр. Тиква Кристал, Работещ за led Есента на Сувенири, Декорация, Статуетка, Декор, Централните Настолни Лампи, Стая,

BGN 14.28

Сума
Налично за поръчка

Стая Декор за Хелоуин : СТЪКЛЕНИ НАКИТИ от ТИКВА, изработена от устойчив материал, който може да бъде продължителен, която ви позволява да съхранявате в продължение на дълъг период от времеСтъклена тиква със светлина : Тази креативна тыквенная лампа с тема Хелоуин, който е подходящ за декорация на вашето парти в чест на Хелоуин.Декор за Хелоуин : Централна част, маса за декор парти в чест на Хелоуин, и тя е изпълнена със светлина, изглежда толкова привлекателно.Декоративна лампа от тиква за Хелоуин : красива декорация за създаване на атмосфера на Хелоуин на вашето парти или в дома.Стъклена тиква : ТЫКВЕННАЯ ЛАМПА за ДЕНЯ НА БЛАГОДАРНОСТТА : Правилния размер, много подходящи за декорация на работния плот, но също така може да бъде преносими за употреба на открито.Осъществяване Списък 2 x тиква лампа Характеристики декор - Цвят : Разноцветни стъклени тиква осветителни тела - Отлично украса за парти в чест на Хелоуин, лесно печели благоволението на повечето хора Led светлини тиква. - Тема Хелоуин разработена светъл, творчески и интересно, приятно украса на парти за Хелоуин, led светлини за деня на благодарността. -Изработен от стъкло материал, безопасен за използване, може да продължи да ви дълго време Led фенери от тикви за Хелоуин. - Лесно да се запали и да започне да се отразят своето обкръжение тази светлина, пълно усещане на празника Хелоуин, домашен интериор на Хелоуин.29 X5 led лампа за Хелоуин. - В централната част на бюрото за декор парти в чест на Хелоуин, и тя е оформена леки, тези атрактивни оранжеви крушки от тиква. - Материал : стъклена Фигурка от стъклен тиква Информация за стоки, Чрез лампа за тиква овесена Тази лампа-декор компактен размер, не заема много място, за да го използвате за украса на всяко място, което искате.Led фенери от тиква за Хелоуин Дизайн на този декор от тиква е уникален и привлекателен, идеален за декорация и честването на Хелоуин.настолна лампа под формата на тиква Изключителна изработка и добър материал правят този лампа забавен и очарователен, той може да докаже добрия си вкус.

Декларирани характеристики