.

12 бр., Topper за Торта с Пеперуда на Годишнина от Сватбата, Украса за Торта, Акрилни Топперы За Торта със Златни Ивици, Розови Аксесоари За Декорация на партита с Годишн?

12 бр., Topper за Торта с Пеперуда на Годишнина от Сватбата, Украса за Торта, Акрилни Топперы За Торта със Златни Ивици,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Ще получите】 6 бр кръгли акрилни топперов за украса на торта с юбилей в 3 цвята : златист, розов, сребрист; 6 бр. двуслойни лепенки за украса на торта със златна пеперуда в 3 размера : 4 инча, 3 инча, 2. 【Материал премиум-клас】 Нашия topper за торта е изработена от висококачествен акрил, може да се използва повторно, той е по-здрав от другите хартиени топперы за торта. 【Случаи】 Подходящ за годишнина от сватба, годишнина парти, рожден ден и така нататък. отлично украса на парти в чест на годишнината на една година, ако искате да изберете елегантен topper за торта, това ще бъде добър избор. 【Красив дизайн】 Двупосочен блестящ дизайн, двете страни са покрити с прозрачен защитен филм.При използването им махнете защитното фолио от двете страни.Под светлината, те ще станат по-блестящи, добавяйки повече радост на вашето парти. 【Полезни съвети】 Топперы за торта с юбилей не са годни за консумация и са предназначени само за декорация, моля, не поставяйте ги в фурна или микровълнова печка. 【Разнообразие от стилове】 3 различни вида пълнежи за торти и 3 размера на пълнежи за торти-пеперуди позволяват на де различни десерти, торти, за да направите вашето ястие по-красиви и привлекателни. 【Ще получите】 6 бр. кръгли акрилни топперов за украса на торта с юбилей в 3 цвята : златист, розов, сребрист; 6 бр. двуслойни лепенки за украса на торта със златна пеперуда в 3 размера : 4 инча, 3 инча, 2. 【Материал премиум-клас】 Нашия topper за торта е изработена от висококачествен акрил, може да се използва повторно, той е по-здрав от другите хартиени топперы за торта. 【Случаи】 Подходящ за годишнина от сватба, годишнина парти, рожден ден и така нататък. отлично украса на парти в чест на годишнината на една година, ако искате да изберете елегантен topper за торта, това ще бъде добър избор. 【Красив дизайн】 Двупосочен блестящ дизайн, двете страни са покрити с прозрачен защитен филм.При използването им махнете защитното фолио от двете страни.Под светлината, те ще станат по-блестящи, добавяйки повече радост на вашето парти. 【Полезни съвети】 Топперы за торта с юбилей не са годни за консумация и са предназначени само за декорация, моля, не поставяйте ги в фурна или микровълнова печка. 【Разнообразие от стилове】 3 различни вида пълнежи за торти и 3 размера на пълнежи за торти-пеперуди позволяват на де различни десерти, торти, за да направите вашето ястие по-красиви и привлекателни.

Декларирани характеристики