.

KATUR 100 бр. Обжимные Конектори с лопата, Напълно Изолирани Дамски/Мъжки Лопати, Термосвиваеми Водоустойчив Быстроразъемные Електрически Обжимные Клеми, Комплект Ко?

KATUR 100 бр. Обжимные Конектори с лопата, Напълно Изолирани Дамски/Мъжки Лопати, Термосвиваеми Водоустойчив Быстроразъемные

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Обжимные конектори Спейд 100шт] са Изработени от висококачествени, полиолефин и PVC, нейлонового материал за изолационни втулки, пожароустойчиви, меки и быстроусаживающиеся, включително и конектори за мъже и жени [Безопасна] Работа с припой сребро в пресечната точка на шева между края на клеми и края на връзката термоусадочный лепило за тръби герметизирует проводник с ребрена линия вътре в отвора за увеличаване на съпротива компресия. [Изолация] Самозалепваща обвивка, включваща медни пръстена, представлява съвет и конектори тип двоен натиск за поддържане на стабилна работа в условията на силна вибрация. [Бързото изключване] или се свържете отсоединяйте тел необходимо.Използвайте тези конектори за бързо изключване на кораби, автомобили, мотоциклети, в домакинствата, при монтаж на стерео, блокове, предпазители и спомагателни тела. [Купувайте с увереност] Ние предлагаме гаранция "ДВЕ години" на продукт (и), които потвърждават наличието на дефект от производителя.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в делничните дни.(Моля, затегнете вал на правилното място и да вземете необходимите защитни мерки при обработката на дървесина.Характеристики : Дебели медни бурето може да се плътно обжимать за всеки тел.Подходящи за инсталиране в плавателни съдове, превозни средства, мотоциклети, домове, стереосистемах и помощни светильниках.Слушалката намалява в размер, както спойка ще се разтопи и ще започне да тече по оголенным жицата, като осигурява надеждна фиксация, вашият тел никога не выскользнет от гнездото.Технически характеристики : Заглавие : 100 бр. обжимные конектори с лопата Баланс : допуск +/- 0,003 " Материал : луженая мед Цвят : червен Размер Червени конектори : кабел 0,4 mm-1 mm2/22-16awg на Помещение включва : 50 x Обжимные клеми с изолация от лопати 50 x обжимные клеми с изолация от лопати Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Декларирани характеристики