.

Смесител за Кухненска мивка Yosooo, Външна Резба G1/2 , Однотипный Кран за студена Вода, Удължава и Бързо Разкриваща за Баня, Кухня

Смесител за Кухненска мивка Yosooo, Външна Резба G1/2 , Однотипный Кран за студена Вода, Удължава и Бързо Разкриваща

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Фино полиран гладка дръжка удобен за задържане и са устойчиви на надраскванеПриема пластмасова изходната дюза, притокът на вода е по-мека и спестява вода по-ефективно.Стандартна резба G1/2in и 20 мм конектор, той е подходящ за повечето тръби / водопровода. Номинално налягане 8,0 Mpa отговаря на нуждите на кухня и бит, чудесно за измиване на зеленчуци, прибори за хранене и т., е Изработен от висококачествен материал, трайни и трайни за дълго използване.Фино полиран гладка дръжка удобен за задържане и са устойчиви на надраскване.Приема пластмасова изходната дюза, притокът на вода е по-мека и спестява вода по-ефективно.Стандартна резба G1/2in и 20 мм конектор, той е подходящ за повечето тръби / водопровода. Номинално налягане 8,0 Mpa отговаря на нуждите на кухня и бит, чудесно за измиване на зеленчуци, прибори за хранене и т., е Изработен от висококачествен материал, трайни и трайни за дълго използване.Характеристики : 1. Фино полиран гладка дръжка удобен за задържане и са устойчиви на надраскване. Приема пластмасова изходната дюза, притокът на вода е по-мека и спестява вода по-ефективно. Стандартна резба G1/2 инча и 20 мм конектор, той е подходящ за повечето тръби / на течаща вода. Номинално налягане 8,0 Mpa отговаря на нуждите на кухня и бит, чудесно за измиване на зеленчуци, прибори за хранене и т. Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS Резба : G1 / 2 " на Приложение : Кранче за студена вода от един тип за кухня Режим на инсталация : Тип на витлото Номинално налягане : 8,0 Mpa Диаметър на накрайник : прибл.8 in Осъществяване Списък : 1 * Кран Забележка : Спецификацията на конец на този на продукта е G1 / 2", моля, потвърдете, че спецификацията на конец отговаря на вашите изисквания за инсталиране, и внимателно се отнасяйте към покупка.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Thread:
G1/2
Application:
Single Type Cold Faucet for Kitchen
Installation Mode:
Screw Type
Nominal Pressure:
8.0Mpa
Commector Diameter:
Approx. 20mm/0.8in
Package List:
1 * Faucet:
Note:
The thread specification of this product is G1/2, please confirm that the thread specification meets your installation requirements and purchase carefully.: