.

ABOOFAN 6 бр. Дисплей Коледен Бесследный Органайзер За Дрехи, Закачалки за домашно пране, Clo с палто, Бяло, Съхранение, Пластмасови Изкуствени Сухи Декоративни Мъниста: ?

ABOOFAN 6 бр. Дисплей Коледен Бесследный Органайзер За Дрехи, Закачалки за домашно пране, Clo с палто, Бяло, Съхранение,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ПЛАСТМАСОВИ ЗАКАЧАЛКИ ЗА КОСТЮМИ - изработени от здрав материал, с по-добра структура и дълъг животУникални закачалки за дрехи.ЕЛЕГАНТНА ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - Използвайте пространство на гардероба си и пазете дрехите си чисти.Луксозен и полезен.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ПАНТАЛОНИ -Закачалка, изработена от устойчив материал, който ще донесе атмосфера на лукс и мода в гардероба си.ШИРОКИТЕ раменни вати - запазват оригиналната форма и стил на вашата дрехи, максимално увеличаване на пространството в гардероба.ЗАКАЧАЛКА за дрехи - изящна изработка, прост, но практичен дизайн я прави по-очарователна и привлекателна.Осъществяване Списък 2 x закачалки Особености - перла дизайн на външния вид, той съхранява и дрехи на място, без увиснала или падане, че е практично и лесно за използване. - Той е изработен от здрав материал, с по-добра структура и дълъг живот. - Материал : пластмаса - Стабилна конструкция позволява лесно да съхранявате и подреждате вашите дрехи, ефективно спестяване на място в гардероба. - Размер : около 40,00 X22,50 X1,00 см. /15,72 X8,84 X0,39 инча - Той има широк спектър на приложение и са много подходящи за окачване на дрехи-палта, рокли, пуловери и т. - Цвят : бял - Той е изработен с отлична изработка, с гладка, полирана и приятен на допир, можете да го използвате с доверие.Информация за стоки, Закачалка за дрехи искате няколко домакински закачалки за дрехи?Тази закачалка е направена от висококачествен материал, безопасно и надеждно, много практичен за употреба. елегантна закачалка за дрехи може да се използват за организиране на вашите дрехи у дома, те се свалят лесно и не е толкова лесно отваливаются, много са удобни и имат дълъг живот.

Декларирани характеристики