.

2,2 Куб.м Голяма огнеупорна каса Сейф с Огнеупорни Чанта за Документи, Домашен Сейф Лична Сигурност с Подвижен Рафт, Противоугонный Заключване за Пари, Патрони за Пу?

2,2 Куб.м Голяма огнеупорна каса Сейф с Огнеупорни Чанта за Документи, Домашен Сейф Лична Сигурност с Подвижен Рафт, Противоугонный

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

?【Домашен сейф голям капацитет и огнезащитни чанта】 сейф голям капацитет обем 2,2 куб м може да се защити практически на всички ценни активи и покъщина, като пари, бижута, лекарства, средства за защита на дома и т. Комбинацията от дигитален сейф и пожароустойчиви ЧАНТИ може да предпазва вашите ценности от пожари, урагани и земетресения.Този сейф е идеален за защита на предмети от ДЕЦА, крадци И хора, на които не СЕ ДОВЕРЯВАТЕ. ?【ДИЗАЙН ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на КРАЖБИ и закрепване на】 Нашия сейф е изработен от неръждаема стомана с удебелени 30 мм с трикратно се затварят и се сгъсти като предната диаметър 64 мм, която лесно се отвори след заключване.На гърба и долната част на стените на сейфа са предварително обучени и 2 дупки.Ако искате по-голяма сигурност, можете да го прикачите прикован към стената или пода.За опростяване на настройката сме поставили расширительные винтове. ?【Сейф повишена мощност с подвижен рафт】 Размер : 14,96 × 12,2 × 19,68 инча.Идеален за съхранение на оръжия, боеприпаси и ценни неща.Разполага с вътрешен рафт, разделяща горната част на долната част, което помага за организиране на вашите ЕЛЕМЕНТИ.Рафт и може да се свали, когато това не е необходимо.Докато не отворите сейф, ще изгори интелигентна сензорна осветление.В тъмното той осигурява малка яркостта за лесно търсене на елементи в сейфа. ?【Функция за автоматична СИГНАЛИЗАЦИЯ и изключване на звука】 След 3 поредни грешни приемник брава ще бъде блокиран, и в рамките на 20 секунди, ще звучи аларма.След повече от 3 грешни приемник брава ще бъде блокиран и в рамките на 5 минути ще се сервира аларма ви напомня за опит за кражба.Можете да натиснете '* 633', за да изключите звука, звука и бутони, и аларма няма, или можете да натиснете '* 66', за да включите звука. ?【3 НАЧИНА да ГО ОТВОРИТЕ】① Личен код /master-код + завъртане на дръжката. ② Ключове в случай на непредвидени обстоятелства + завъртане на дръжката.При първото получаване на сейфа, моля, използвайте ключа за да отворите вратата.Вземете икона и отворете авариен замочной кладенци.③ Външен секцията батерия + персонален код/master-код + завъртане на дръжката.Внимание : да се пази аварийни ключове в сейф.Ако сте забравили паролата си, вие няма да можете да го отворите. ?【На ученето през целия гаранционно обслужване】 2,2 куб.м сейф, водоустойчив и пожаробезопасная чанта за документи (13,38 × 9,44 инча / 34 × 24 см), два аварийни ключове, четири терморегулиращи винтове, калъф за възглавница и външен секцията батерия.

Декларирани характеристики