.

GLJ Сейфове 40L Сейфове с Цифрова клавиатура, Електронен сейф с парола, Удебелени засовами и Врати с панели за Парични украса (Цвят: Стил 2)

GLJ Сейфове 40L Сейфове с Цифрова клавиатура, Електронен сейф с парола, Удебелени засовами и Врати с панели за Парични украса

BGN 338.38

Сума
Налично за поръчка

МОЩНА ЗАЩИТА : Програмирана цифрова клавиатура и заключване на клавишите, които лесно се заключват и да бъдат размразени чрез въвеждане на вашата защитна комбинацияСгъстено засовы и панелите на вратите гарантират сигурността.Интелигентна многократна аларма : при въвеждане на грешна парола три пъти, за да влезете в режим на аларма.Незаконно преместване на кутията, автомобилът автоматично подава сигнал за тревога при удар, и сигнал за тревога може да се отмени, като въведете правилната парола.МИКРОЩЕЛЕВАЯ рязане на ПЛОСКИ ВРАТИ : с помощта на технология за лазерно рязане с микрощелевой обработката на триизмерна микрощелевую ряз инструмент за разрушаване не е на фокус, което значително подобрява характеристиките на защита от любопитни очи.Размер : 40*30*30 см/16*12* 12 инча.Висок капацитет : идеален за дома, офис, хотелски сейф, бизнес, дори и в колата си, престой за съхранение на вашите електронни продукти, лични ценности, важни документи, писма, бижута, злато, паспорти, оръжия и т. Особеност : Интегриран процес на огъване на конструкцията с намалено количество заварки, подвижни прегради с предпазен парапет, безплатно разпределение на пропуски от вътрешната страна на вратите, комбинация от практичност, качество и красота с запорным засовом, сигурност и защищенностьаккумулятор, монтирани на външния панел.Когато батерията е изтощена, само трябва да преинсталирате батерия.Спецификация : Материал : изцяло стоманена плоча Начин на монтаж : на задната част на панела има монтажни отвори и се доставят крепежни болтове от Тип : Електронна защита с парола Функционални характеристики : защита от кражба Външни размери : 40*30*30 см/16*12* 12 инча Дебелина на вратата : 5 мм Дебелина на кутията : 2 мм Метод на отключване : откриване на парола, авариен ключ Съдържание на опаковката : сейфове, винт, авариен ключ ★ Напомняне : 1. Поради ръчно измерване на изделия грешка е около 1 см, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря ви за вашето разбиране. Поради различни дисплеи продукт ще има определена разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт. Моля, съхранявайте авариен ключ е правилно, не слагай авариен ключ в гардероба!★Услуги : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете на други наши продукти, за да намерите стил, който ви харесва. Ако имате някакви въпроси преди и след покупката, можете да се свържете с нас по всяко време.

Декларирани характеристики

Material:
full steel plate
Installation method:
there are mounting holes on the back and mounting screws are delivered
Type:
Electronic password safe
Functional characteristics:
anti-theft
External dimensions:
40*30*30CM/16*12*12inch
Door thickness:
5mm
Box thickness:
2mm
Unlocking method:
password open, emergency key
Package content:
Safes, Screw, emergency key
★Reminder:
1. Due to the manual measurement of the product, the error is about 1cm, please refer to the actual product, thank you for your understanding.:
2. Due to different displays, the product will have a certain color difference, please refer to the actual product.:
3. Please keep the emergency key properly, do not lock the emergency key in the cabinet!:
★Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you like.:
2. If you have any questions before and after purchase, you can contact us at any time. :