.

Спасителна жилетка за кучета SlowTon, Регулируема Спасителна жилетка за кучета Ripstop, с цялата подкрепа на корема, Превъзходна Плавателност, Приятна за кожата Неопрено?

Спасителна жилетка за кучета SlowTon, Регулируема Спасителна жилетка за кучета Ripstop, с цялата подкрепа на корема, Превъзходна

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от тъканта материал с висока плавучестью и е оборудван със система за поддръжка на подемна сила, която винаги държи на кучетата си на повърхността на водата и гарантира безопасностДръжки на спасательном жилетката вашето куче ще ви помогнат, когато е необходимо да се грабне, а също и да се научи да плува.Система за захващане с регулиращи се презрамки и быстросъемными изкривени осигурява перфектно пасване и държи здраво жилетка на вашето куче. 【Идеалната балансирана плавателност】спасителна жилетка за кучета Slow Ton има разкриваща дизайн отзад и плаващ панел по корем, за да осигури отлична плавателност и сигурност за вашите кучета.Освен това, поплавковая стълб в областта на шията помага за задържане на главата на куче над водата без силна умора. 【Текстилен материал премиум-клас】 е Изработена от висококачествен полиестер Оксфорд и найлон за правилното почистване и бързо изсушаване на лигавицата от висококачествен неопрен за защита от разкъсвания и изолация, нашият бански за кучета осигурява максимален комфорт и топлина за вашето куче, свободно да играят във водата. 【Добра видимост】 Спасителна жилетка за кучета е изработена в сногсшибательных цветове, благодарение на които на вашия домашен любимец ще бъде по-лесно да забележите във водата или на сушата отдалеч.Освен това, светлоотразителни на лигавицата на горната част на дръжката на подобряване на видимостта на вашето куче призори или през нощта по време на къпане. 【Функции за безопасност и спасяване】 Здрава горна дръжка за захващане dog float coat толкова е здрав, че си по-лесно да се влача, и тя ще ви помогне да научи кучето си да плуват и бързо да ги спаси от удавяне.Също така, идва с издръжлив метален D-образен пръстен, към които можете да прикачите каишка за гъвкаво управление на вашия домашен любимец. 【Сигурност и регулируема засаждане】 Регулируеми бретельки с двойни накладки отзад ще ви помогнат да гарантира удобно прилягане на вашето кученце.Освен това, быстросъемная обтегач улеснява бързото обличане и сваляне на бронежилета за кучета.Моля, внимателно измерва с размера на кучето в съответствие с нашата таблица с размери на изображенията на стоки, преди да купите. 【Идеалната балансирана плавателност】спасителна жилетка за кучета Slow Ton има разкриваща дизайн отзад и плаващ панел по корем, за да осигури отлична плавателност и сигурност за вашите кучета.Освен това, поплавковая стълб в областта на шията помага за задържане на главата на куче над водата без силна умора.

Декларирани характеристики