.

Подложка за Вылизывания кучета H-Jia, Подложка за Вылизывания фъстъчено масло със силен присасыванием до стената, Мат Вылизывания кучета с бавна сервиране, Издръжли?

Подложка за Вылизывания кучета H-Jia, Подложка за Вылизывания фъстъчено масло със силен присасыванием до стената, Мат Вылизывания

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Успокой се ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 Подложка за вылизывания H-Jia, предназначени за намаляване на тревожността и деструктивно поведение на вашия домашен любимец по време на къпане или за грижа за косатаВашите домашни любимци с удоволствие ще вылизывать храна от тампона, като отвлеченными, те няма да се разочароват по време на къпане, грижи за коса, подстригания нокти и други стресови ситуации. (ЗАБЕЛЕЖКА : трябва да се уверят, че кученцето не е почнала да хрупа мат, въпреки че самият мат здрави). 【ЛЕСНА УПОТРЕБА и ПОЧИСТВАНЕ】 Просто горчица на разпространението на фъстъчено масло върху една подложка за кучета Slow Устройство, мощни издънка на задната стена ви позволяват лесно да бъдат залепени към банята, маса или гладка повърхност.Това определено ще привлече вниманието на вашето куче и ще си щастлив.Също така лесно се мият в миялна машина или с топла сапунена вода. 【Сигурен здрав материал】 100% храна силикон и не съдържа BPA.Здрав и безопасен материал, който не се отрази на здравето на вашия домашен любимец.Тази подложка за кучета с бавното хранене ще зарадва вас и вашето куче по време на къпане и ще я красота. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Тези играчки-пъзели за кучета - идеалният подарък за всеки любител на домашни любимци!Кучета и котки харесва оближете повърхността на тази подложки спокойно, а текстурный фигура спомага за почистване на зъбите, да дишат чист дишане и здрави деснам, както и укрепване на здравето на зъбите. ?【БОНУС и ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】Купи сега, вие ще получите бонус : Ръкавица за грижа за домашни любимци × 1. Ако по някаква причина не сте доволни от това подложка за кучета, ние ще осигурим пълно възстановяване на сумата или замяна, без никакви въпроси!Това прави покупката абсолютно без риск.

Декларирани характеристики