.

Переноска за домашни любимци, Одобрен от авиокомпанията, Переноска за котки с колела, Переноска за домашни любимци с Телескопична дръжка за пеша, Лесно се сгъва, Си?

Переноска за домашни любимци, Одобрен от авиокомпанията, Переноска за котки с колела, Переноска за домашни любимци

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ПЕРЕНОСКА за КОТКИ : Тази переноску за домашни любимци е лесно за носене и съхранение, вътре с меки стени има меко и удобно легло за вашия домашен любимецУютна флисовую легло за домашни любимци може напълно да се оттегли и да се изпират в колата.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОНСТРУКТИВЕН ДИЗАЙН : Переноска за малки кучета с колела изработени от подобрен ултра силна метал и дълготрайни материали, които осигуряват максимална здравина и дълготрайност.Благодарение на колелата на пътници удобно да провеждате дълги разходки по летищата.Той също е снабден с ремъци за ръчно носене и нескользящим регулируем пагон за по-лесно дърпане и бутане, лесен за сглобяване.Освен това, можете да закупите купа за домашни любимци.
УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ : Четырехколесная платформа подвижна, а переноску за домашни любимци, одобренную авиокомпанията, може напълно да се сгъва за лесно съхранение след приключване на пътуването.Четири-пияница окото не само ще осигури безопасното и комфортно придвижване на вашия домашен любимец, но и ще ви улеснят проверка на вашия домашен любимец. идеален за кучета мопс, corgi, френски булдог, бостън-териер.
АВИОКОМПАНИЯТА-ПРЕВОЗВАЧ КУЧЕТА ОДОБРИ : Можете да вземете вашия домашен любимец със себе си, където и да отидете с помощта на пренасяне за котки.Поставете опаковката директно върху куфара, и вашият домашен любимец може да се движи напред заедно с вас в синхрон.С такъв дизайн може да ви улесни натоварването и да направи пътуването спокойна.
ОДОБРЕН от АВИОКОМПАНИЯТА ПРЕВОЗВАЧ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : Моля, запознайте се с изискванията на авиокомпанията, преди да го включи в план.ЗАЩО ВИ ХАРЕСВА ?Опростете доставка до вашия домашен любимец на ветеринар, за грумерам, дори в одобренную авиокомпания переноску за кучета под седалката, за да може да ги вземе със себе си на почивка.Странични и горни отвори на светкавици ви позволяват безопасно да си взаимодействат и комфорт на вашия домашен любимец по време на пътуване.За собствениците на домашни любимци, когато пътувате с вашия домашен любимец, важно е, за да му е сигурно и удобно.Също така е важно да знаете, че те са в безопасност.Това прави пътуването по-лесно и по-спокойна.Авиокомпания одобри превоз на домашни любимци, и си пухкави приятели ще бъдат изпълнени в рамките на цялото пътуване. Забележка : Моля, не избирайте переноску за кучета само в теглото.

Декларирани характеристики