.

Arrozon Котешки Конусообразный Яка Меки Регулируеми Шишарки за Коте След операция 2 бр. Котешки Шишарки, за да се Облизвам Сладко домашни любимци Elizabeth Circle Яка Поничка ?

Arrozon Котешки Конусообразный Яка Меки Регулируеми Шишарки за Коте След операция 2 бр. Котешки Шишарки, за да се Облизвам

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Мек И лесен нашийник за домашни любимци】 Хирургически нашийник за кучета мек и топъл, много лек от теглото, коригирана по плътност, осигурявайки на вашите домашни любимци удобни за носенеНе се безпокойте, вашата котка или кученце да се отдадете на тези въпроси, като ядене, пиене, игра, сън и т., вашият домашен любимец ще бъде щастлив всеки ден. 【РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР на конус за котешки глави】 Мек нашийник за котка e collar soft е снабден с регулируем ремък.Пускането му, закрепете дантела в задната част на врата на вашия домашен любимец, за да се избегнат ухапвания.Максимална обиколката на яката е 11 см, което е подходящо за повечето котки и кученца. 【ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН мек електронен нашийник за котки】 Топчета за котешки конусообразного яка предпазва зализывание и разресването на рани вашия домашен любимец.Може да се използва при грижа за домашни любимци, като за къпане и подстригание нокти.Това също помага на вашия домашен любимец излезе за добро поведение. 【Сладък И уникален поничка за КОТКИ】 Елизаветинский нашийник за котки има красиви форми, ярки цветове, за да придават на вашия домашен любимец на енергия и веселие, и идеален като подпори за фотосесия на малките домашни любимци, за котката изглеждаше още сладко. 【Подарък за ВАШИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ】 Представете си, че вашият малък домашен любимец, облечени в тези сладък меки рога, подобни на красив пейзаж, ще достави на вас и вашето семейство много забавно.Това е специален подарък за вашия домашен любимец на партита, Хелоуин, Коледа. 【Мек И лесен нашийник за домашни любимци】 Хирургически нашийник за кучета мек и топъл, много лек от теглото, коригирана по плътност, осигурявайки на вашите домашни любимци удобни за носене.Не се безпокойте, вашата котка или кученце да се отдадете на тези въпроси, като ядене, пиене, игра, сън и т., вашият домашен любимец ще бъде щастлив всеки ден. 【РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР на конус за котешки глави】 Мек нашийник за котка e collar soft е снабден с регулируем ремък.Пускането му, закрепете дантела в задната част на врата на вашия домашен любимец, за да се избегнат ухапвания.Максимална обиколката на яката е 11 см, което е подходящо за повечето котки и кученца. 【ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН мек електронен нашийник за котки】 Топчета за котешки конусообразного яка предпазва зализывание и разресването на рани вашия домашен любимец.Може да се използва при грижа за домашни любимци, като за къпане и подстригание нокти.Това също помага на вашия домашен любимец излезе за добро поведение.

Декларирани характеристики