.

Създател На Усмивки, Коректор Усмивки, Симулатор За Лице Симулатор За Усмивки Силикон Каишка За Стягане На Линиите На Лицето Тренировка На Мускулите На Устата (2 #)

Създател На Усмивки, Коректор Усмивки, Симулатор За Лице Симулатор За Усмивки Силикон Каишка За Стягане На Линиите

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ФИТНЕС ЛИЦА : Продукт, се простира на мускулите на ръцете, устните и това може да ви помогне да получите по-ярка усмивка и да направи добро впечатлениеСтягане на мускулите на устата осигурява по-естествена усмивка.Нашият продукт е идеален за работа стюардеса, обслужващ персонал, хора с невыразительным лице.ПОПРАВЯНЕ УСМИВКА : Тренируйтесь с усмивка всеки ден, за да се смеят е по-лесно и по-естествено след като грижа за устните.БЕЗОПАСЕН материал : Изработен е от хранително-силиконов материал, здрави и действително нетоксичен, мек и удобен.По-добро качество, отколкото някои продавачи, използващи твърди силиконови материали, които причиняват болка.Цвят : зелен, оранжев.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК С КЛЯПОМ В УСТАТА : най-сигурният, гигиеничный и защитени.Идеален подарък с кляпом в устата за парти с кляпом в устата.Чудесен подарък за рожден ден, Коледа, сватба, ден на майката и бащата, юбилей и т. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ и НА ВСЯКО МЯСТО : Помагат да оформи общият вид на устата си, независимо дали е пред огледалото в банята или на всяко друго удобно за тях време, всеки ден.Искате лесният и полезен начин за затягане на кожата на лицето и мускулите?Този тренажор за усмивка на лицето - добър избор за вас.Характеристики : 1. Този тренажор за лице помага да тренира мускулите на устата и формират очарователна усмивка.It еластични и гъвкави, практични обучение за разпознаване на усмивка, инструмент за тренировка на мускулите. Допринася за растягиванию мускулите на устата, приподниманию ъглите на устата и подтягиванию лице. Специален създател усмивки и хонорар на зъбите за татуировка на устните.Параметри : Тип на продукта : Симулатор за усмивка на лицето Материал : Силикон Цвят : зелен, оранжев Тегло : прибл. 28 г Осъществяване списък : 1 х Симулатор за усмивка на лицето Забележка : 1. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Item Type:
Face Smile Trainer
Material:
Silicone
Color:
Green,Orange
Weight:
Approx. 28g
Package list:
1 x Face Smile Trainer:
Note:
1. Monitors are not calibrated same,item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: